Neler Yeni

PS5 Dualsense Controller 1299 TL

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Y K
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kerem Çiçek
Mağazalarda var az önce Eskişehir mağazasından 2 adet aldım.

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Yakın zamanda bir arkadaşım apple watch almak istemişti, stok bitti yazısını görünce stoktaki mağazalar kısmına tıklamış.
Oradan telefonla sipariş hattı yazan numarayı aramış ve sipariş verebilmiş, dün elimize ulaştı ürün.
Almak isteyenler için alternatif yol olabilir, kontrol etmekte fayda var.
Ben aradım şimdi öyle bir şey yok dediler hocam. Tam olarak ne dedi arkadaşınız

Shaco

80+ Bronze

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Y K
Free sürümünde de çalışıyordu hocam en son fixlediler mi?
Valla free kullanmadım direkt paralı olanı kullandım hatta dün akşam cyberpunk mod ile trigger ayarladım harika çalışıyor, rdr2 ve fh5 te de öyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Burak MERCAN
Ben aradım şimdi öyle bir şey yok dediler hocam. Tam olarak ne dedi arkadaşınız
Merakımdan bende aradım, aklımda yoktu fakat stok olsaydı almaya niyetlenmiştim.

Şöyle bir konuşma geçti aramızda: İnternette stok görünmese bile ürünün yeterli stoğu olduğunda biz buradan sipariş alabiliyoruz.
Fakat PS5 Dualsense için şu an stoklar kritik seviyede gözüküyor, bu yüzden şu anda sipariş alamıyoruz.
İlerleyen saat veya günlerde stok gelebilir ve tekrar arayarak kontrol edebilirsiniz, bunun dışında şu an sadece ilgili mağazalardan alım yapılabilir.

Malesef geç kaldık galiba, kısmet diyelim.

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Merakımdan bende aradım, aklımda yoktu fakat stok olsaydı almaya niyetlenmiştim.

Şöyle bir konuşma geçti aramızda: İnternette stok görünmese bile ürünün yeterli stoğu olduğunda biz buradan sipariş alabiliyoruz.
Fakat PS5 Dualsense için şu an stoklar kritik seviyede gözüküyor, bu yüzden şu anda sipariş alamıyoruz.
İlerleyen saat veya günlerde stok gelebilir ve tekrar arayarak kontrol edebilirsiniz, bunun dışında şu an sadece ilgili mağazalardan alım yapılabilir.

Malesef geç kaldık galiba, kısmet diyelim.
Ben aradığımda stok vardı, 3-4 mağazada, ama yok yapamıyorsunuz dediler. Uğraşmak istemiyorlar galiba

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Umut Ölçer
Arada tekrar stok açılabiliyor gün boyu almayı denediğimde stok yokttu gece 4 te stok gelmiş bi tane kaptım ama sabahına kalmamıştı şansını dene gün içinde gelebiliyor stok yeniden
Ben aradığımda stok vardı, 3-4 mağazada, ama yok yapamıyorsunuz dediler. Uğraşmak istemiyorlar galiba

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Arada tekrar stok açılabiliyor gün boyu almayı denediğimde stok yokttu gece 4 te stok gelmiş bi tane kaptım ama sabahına kalmamıştı şansını dene gün içinde gelebiliyor stok yeniden
Medimarkttan aldım hocam, sağ ol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,319
Üyeler
164,646
Son üye
consinov
Top Bottom