PS5 Dualsense Controller 1299 TL

Yakın zamanda bir arkadaşım apple watch almak istemişti, stok bitti yazısını görünce stoktaki mağazalar kısmına tıklamış.
Oradan telefonla sipariş hattı yazan numarayı aramış ve sipariş verebilmiş, dün elimize ulaştı ürün.
Almak isteyenler için alternatif yol olabilir, kontrol etmekte fayda var.
Ben aradım şimdi öyle bir şey yok dediler hocam. Tam olarak ne dedi arkadaşınız

Free sürümünde de çalışıyordu hocam en son fixlediler mi?
Valla free kullanmadım direkt paralı olanı kullandım hatta dün akşam cyberpunk mod ile trigger ayarladım harika çalışıyor, rdr2 ve fh5 te de öyle

Ben aradım şimdi öyle bir şey yok dediler hocam. Tam olarak ne dedi arkadaşınız
Merakımdan bende aradım, aklımda yoktu fakat stok olsaydı almaya niyetlenmiştim.

Şöyle bir konuşma geçti aramızda: İnternette stok görünmese bile ürünün yeterli stoğu olduğunda biz buradan sipariş alabiliyoruz.
Fakat PS5 Dualsense için şu an stoklar kritik seviyede gözüküyor, bu yüzden şu anda sipariş alamıyoruz.
İlerleyen saat veya günlerde stok gelebilir ve tekrar arayarak kontrol edebilirsiniz, bunun dışında şu an sadece ilgili mağazalardan alım yapılabilir.

Malesef geç kaldık galiba, kısmet diyelim.

Merakımdan bende aradım, aklımda yoktu fakat stok olsaydı almaya niyetlenmiştim.

Şöyle bir konuşma geçti aramızda: İnternette stok görünmese bile ürünün yeterli stoğu olduğunda biz buradan sipariş alabiliyoruz.
Fakat PS5 Dualsense için şu an stoklar kritik seviyede gözüküyor, bu yüzden şu anda sipariş alamıyoruz.
İlerleyen saat veya günlerde stok gelebilir ve tekrar arayarak kontrol edebilirsiniz, bunun dışında şu an sadece ilgili mağazalardan alım yapılabilir.

Malesef geç kaldık galiba, kısmet diyelim.
Ben aradığımda stok vardı, 3-4 mağazada, ama yok yapamıyorsunuz dediler. Uğraşmak istemiyorlar galiba

Arada tekrar stok açılabiliyor gün boyu almayı denediğimde stok yokttu gece 4 te stok gelmiş bi tane kaptım ama sabahına kalmamıştı şansını dene gün içinde gelebiliyor stok yeniden
Ben aradığımda stok vardı, 3-4 mağazada, ama yok yapamıyorsunuz dediler. Uğraşmak istemiyorlar galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,332
Üyeler
194,335
Son üye
tkisacik
Geri