mehmetlashak47
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Laptopa takılacak gamepad arıyorum. Sizce ps5 gamepadi almak mantıklı mı? Yoksa ps4 gamepadine hala şans verilebilir mi?
Aynen öyle. Herhangi bir uygulama indirmeye gerek yok. Tak diye bağlanıyor. Herhangi bir sorun yaşatmıyor. Xbox 9. Nesil controlleri öneririmPC için en iyisi Xbox controller diyorlar
PS5 Kontrolcüleri de aynı şekilde bağlanıyor bro program falan gerekmiyor?Aynen öyle. Herhangi bir uygulama indirmeye gerek yok. Tak diye bağlanıyor. Herhangi bir sorun yaşatmıyor. Xbox 9. Nesil controlleri öneririm
Ben de aldım Amazon Almanya'dan henüz gelmedi. Driver indirmeyecem o zaman buna öyle mi?Aynen öyle. Herhangi bir uygulama indirmeye gerek yok. Tak diye bağlanıyor. Herhangi bir sorun yaşatmıyor. Xbox 9. Nesil controlleri öneririm
Ben gerekiyor diye bir şey yazmadım dikkatli okursan. Daha uyummu olduğunu söyledimPS5 Kontrolcüleri de aynı şekilde bağlanıyor bro program falan gerekmiyor?
Ben de amazon almanyadan aldımBen de aldım Amazon Almanya'dan henüz gelmedi. Driver indirmeyecem o zaman buna öyle mi?
Orasını anladım ben de uyumluluk konusunda windows artık ps5 kolu için de uyumluluk sağlıyor anlamında demiştim.Ben gerekiyor diye bir şey yazmadım dikkatli okursan. Daha uyummu olduğunu söyledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben de amazon almanyadan aldımherhangi bir driver yok taş çalıştır bu kadar
Xbox'un bir sürü gamepadi var ama. Xbox one ve Xbox Elite. Bu konuda hiç bilgim yok sizce hangisini almalıyım? Yeni oyunları daha çok oynuyorum.Xbox al
9.NesilXbox'un bir sürü gamepadi var ama. Xbox one ve Xbox Elite. Bu konuda hiç bilgim yok sizce hangisini almalıyım? Yeni oyunları daha çok oynuyorum.
teşekkürler o zaman hocam bilgilendirme içinOrasını anladım ben de uyumluluk konusunda windows artık ps5 kolu için de uyumluluk sağlıyor anlamında demiştim.