Yardım Ps5 Kolunu bilgisayarda şarj etmek sorun yaratır mı

hamszzz

80+
Reaksiyon skoru
35
Arkadaşlar merhaba ps5 kolum var yeni aldım bilgisayarda kullanmak için aldım öncesinde ps4 kolum vardı onu bilgisayara ni kabloyla takıp kullanıyordum ps5 kolu daha optimize olduğu için kablosuz kullanıyorum ama baktım sarjı bitti pc sarja taktım ama bi pcde kasma takılma oldu kablodan mı acaba zRar verirmiyim böyle kola bilemedim direkt adaptörle prizden elektrik almaktansa pcdem sarj olması doğru geldi

Arkadaşlar merhaba ps5 kolum var yeni aldım bilgisayarda kullanmak için aldım öncesinde ps4 kolum vardı onu bilgisayara ni kabloyla takıp kullanıyordum ps5 kolu daha optimize olduğu için kablosuz kullanıyorum ama baktım sarjı bitti pc sarja taktım ama bi pcde kasma takılma oldu kablodan mı acaba zRar verirmiyim böyle kola bilemedim direkt adaptörle prizden elektrik almaktansa pcdem sarj olması doğru geldi
Sorun olmaz. 3 adet Dualsense cihazım var hepsini bilgisayarla şarj ettim. Bir sorun oluşmadı. Mantıken de olmaması gerekiyor zaten.

Sorun olmaz doğrusu bu. Kasma donma biraz garip farklı kablo ve farklı port deneyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,659
Üyeler
183,454
Son üye
lilkub
Geri