Neler Yeni

PS5 mi Meta Quest 2 mi?

SkySea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
gökdeniz uçkan
Selamlar PS5 veya Meta quest 2 almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım kimi VR'ı 2-3 ay sonra bırakırsın diyor kimi bilgisayarın varsa PS5 niye alıyorsun diyor sizce hangisi daha mantıklı olur?

Gif Man

80+ Gold
VR Ayrı Bir Boyut Hocam .

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
Selamlar PS5 veya Meta quest 2 almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım kimi VR'ı 2-3 ay sonra bırakırsın diyor kimi bilgisayarın varsa PS5 niye alıyorsun diyor sizce hangisi daha mantıklı olur?
Her oyuna ort. 1k vermeye okeyseniz ps5 alın geçin. Ha adam akıllı pc var ise vr almaniz daha iyi olur

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,534
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Güçlü bir pcniz ve vr da oynayabileceğiniz uzuunca bir kütüphaneniz varsa vr tercih edin ancak bu saydıklarım yoksa ps5+ Ps plus alabilirsiniz

grasdiyas

80+ Silver
pc varsa iyi vr al hatta vr+direktiyon seti ile mükemmel ikili olur

SkySea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
gökdeniz uçkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pc güçlü o konuda sıkıntı yok, birde ps5 alsam televizyon pek müsait olmadığı için mecbur monitörden oynamak zorunda kalıcam o zamanda bi anlamı kalmıyor çoğu oyunu var zaten steam hesabımda falan, xbox koluyla pc den oynarım daha iyi o yüzden VR daha mantıklı geliyor şuan

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,237
İsim
Oğuz Oğuz
Quest 3.

Top Bottom