Ps4 te eski oyunlarım var onları bi daha satın almak istemiyorum ama aynı zamanda pc'de minecraftın eski sürümlerini oynamak istiyorum oynamak istiyorum. Bedrock sürümünde sürümler arası geçiş yapılamıyor. Ps5 daha ucuz pc ye göre
PC'de imkan daha fazla ben olsam PC alırdımPs4 te eski oyunlarım var onları bi daha satın almak istemiyorum ama aynı zamanda pc'de minecraftın eski sürümlerini oynamak istiyorum oynamak istiyorum. Bedrock sürümünde sürümler arası geçiş yapılamıyor. Ps5 daha ucuz pc ye göre
Hocam Arkadaşın pcsi arızalandı ps4 ten ders çalışıyo çocuk oyun oynamanın yanında (tabi editle falan uğraşacaksa arkadaş pc başka seçeneği yok)PC'de imkan daha fazla ben olsam PC alırdım
ama bir pc gibi olamaz bence ders icin kullanımı zorSadece oyun oynayacaksanız ps5 bence mantıklı oyun seçeneği fazla pcye gelmemiş exclusive oyunlarda var şuan gow ragnarok vs vs
Hocam Arkadaşın pcsi arızalandı ps4 ten ders çalışıyo çocuk oyun oynamanın yanında (tabi editle falan uğraşacaksa arkadaş pc başka seçeneği yok)
Tabi bi pc kadar rahat değil ancak gene youtube var ders çalışacaksa eğer ordan ders videosu izleyebilir alıcının tamamen + - tablosu şeklinde karşılaştırma yapıp karar vermesi gerekama bir pc gibi olamaz bence ders icin kullanımı zor
18.999 tl yePs5 i kaça alacaksınız
3070li sistem var 19.600ya link:Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınızla dolayı kararımı pc olarak vereceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
18.999 TL ye
Zaten ps4 ün varmış, pc al pc zevkini tatPs4 te eski oyunlarım var onları bi daha satın almak istemiyorum ama aynı zamanda pc'de minecraftın eski sürümlerini oynamak istiyorum oynamak istiyorum. Bedrock sürümünde sürümler arası geçiş yapılamıyor. Ps5 daha ucuz pc ye göre
Hocam Ps4 elinizde varken ps5 almak elinizdeki ps4 e yazık etmek olur ben tam dikkatli okuyamamıştım benim hatamPs4 te eski oyunlarım var onları bi daha satın almak istemiyorum ama aynı zamanda pc'de minecraftın eski sürümlerini oynamak istiyorum oynamak istiyorum. Bedrock sürümünde sürümler arası geçiş yapılamıyor. Ps5 daha ucuz pc ye göre