PS5 Mİ PC Mİ daha mantıklı

MertEfe0

80+
Reaksiyon skoru
0
Herkese merhabalar bir ay önce Turkcell’den PlayStation 5 Slim dijital çift kollu versiyon satın aldım şu anda da aşağıda özelliklerini belirttiğim bilgisayar ve monitör takas teklifi ile geldi üstüne 1000 Tl ile anlaşabiliyorum bilgisayarın garantisi bitmiş sizce mantıklı bir ticaret olur mu?
Vx2481c monitör r5 5500 işlemci 16 GB RAM 12gb asus rtx3060 asus b550mk cougar gemini s kasa 512gb ssd

Tercih senin, PC geçmek istiyorsan olabilir ama işlemci 5600 olsa daha iyi olurmuş.

Hemen hemen aynı fiyatlar ztn pc bi tık daha fazla gerçi
Knki ne oynıcaksın tam olarak neler yapıon ona göre değişir
Ben pcden yanayım 3060a fram generetion mod yaptın mı her oyunu ultrada oynarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tercih senin, PC geçmek istiyorsan olabilir ama işlemci 5600 olsa daha iyi olurmuş.
Evet doğru ama onu değişirir hatta i5 12400f daha iyi olur

Ben pcden yanayım 3060a fram generetion mod yaptın mı her oyunu ultrada oynarsın

AM4 anakart varken 12400f geçmek mantıksız olur ama 5500'ü satıp gene 1k üstüne ekleyip 5600 alabilir.

Ticaret olarak mantıklı mi

Bahsettiğiniz o mod nedir

Ticaret olarak mantıklı mi

Bahsettiğiniz o mod nedir
PS ile aram yok ama arkadaşlar karda olduğunu bile söylemiş.

Bende dün sistem aldım anakartlardan tam anlamıyorum bilgi edineceğim video fln var mı usta genel sistem hakkında
Tam olarak ne hakkında bilgi edinmek istiyorsunuz?

O tarz yükseltmeleri yapabilirim sizce fiyat olarak mantıklı bir ticaret olur mu ve fpsimde ne gibi farklar yasanir
Ben pc tarafı olduğum için daha iyi olur diyorum ama ikisni kullanan tecrübeli birisinde yorumunu görmek gerekir
Benim oyum pcden yana

Bu pc de kaç fps alırım ps a göre fps farkım olur mu
Youtubede var hocam videoları

Geri