pc de ps5 oyunları oynaya bilirsin ama mesela fifa gibi bir oyunu pc sıkar ama pc herşeyi yaparken sadece ps5 de oyun oynarsın tabi o oyunlarada para vermelisin benim tercihim PCPS5 yurtdışında 10 bin TL fiyatı uygun geldi. Ama pc de yenilemek istiyorum kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
PC ye kol bağlayarak PC oyunlarını oynayabilirsin ama ps5 de aynı şey geçerli değil maaleseffPS5 yurtdışında 10 bin TL fiyatı uygun geldi. Ama pc de yenilemek istiyorum kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
PS5' de game pass gibi sistem varmış galiba.pc de ps5 oyunları oynaya bilirsin ama mesela fifa gibi bir oyunu pc sıkar ama pc herşeyi yaparken sadece ps5 de oyun oynarsın tabi o oyunlarada para vermelisin benim tercihim PC
Mevcut PC çok kötüyse PC den başla. İşini gören bir PC varsa PS5 al derim güzel konsolPS5 yurtdışında 10 bin TL fiyatı uygun geldi. Ama pc de yenilemek istiyorum kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
GTX 1650ti i7 10750h yeterli olur mu?Mevcut PC çok kötüyse PC den başla. İşini gören bir PC varsa PS5 al derim güzel konsol
Sistem güzel, sende bu varsa yanına PS5 al benceGTX 1650ti i7 10750h yeterli olur mu?
Tamamdır teşekkürler.Sistem güzel, sende bu varsa yanına PS5 al bence
ekran kartını yakı da güncellemen gerekebilirGTX 1650ti i7 10750h yeterli olur mu?