Neler Yeni

Ps5 mi yoksa slim mı alayım sizce

Emir20181

80+
Reaksiyon skoru
0
Hangisini alayım malum gta 6 da çıkıcak oynamak istiyorum mayısta 2. El alınır mı ps

60 FPS için para biriktir ps5 pro al

GTA çıkışına 1 yıl var. Yaklaştıkça PS fiyatlarına 2. elde zam gelebilir diye düşünüyorum. Gelmese de temiz PS bulmak zorlaşacaktır. Elini çabuk tutarak minimum PS5 Slim olmak üzere çalışıp almaya bak. 2. ele ara ara yeni güzel ilanlar düşüyor. Takip edebilirsin.

Çok farklı değiller. Bende slim var daha ince ama daha sesli çalışıyor. Fark etmez yani hangisi uygunsa onu al.

Hangisini alayım malum gta 6 da çıkıcak oynamak istiyorum mayısta 2. El alınır mı ps

ps5 de almak zorunda degilsin xbox series x de alabilrisiniz xbox da açacak gta 6 eger ps5 ler çok fayiş rakamlarda ise alternatif series x de bakabilirsiinz

cahilliğime verin.bu ps 5 in içinde hangi ekran kartı bulunuyor.rtx 5080 gibi falanmı?sistemi satıp gta 6 için almaya değer mi yani?

cahilliğime verin.bu ps 5 in içinde hangi ekran kartı bulunuyor.rtx 5080 gibi falanmı?sistemi satıp gta 6 için almaya değer mi yani?
amd nin özel 16 gb modeli bulunyor bu 16 gb üründen oyunlar için kullanılan alan ise 10 gb dır geri kalan 4 gb ise sistem ayırmıştır yani amd nin rx 6700 10 gb a denk bir ürün var

amd nin özel 16 gb modeli bulunyor bu 16 gb üründen oyunlar için kullanılan alan ise 10 gb dır geri kalan 4 gb ise sistem ayırmıştır yani amd nin rx 6700 10 gb a denk bir ürün var
pc mi daha iyi oluyo ps mi sistem satılır mı ps5 için

Ps 5 slim al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ps5 modellerden ortalama 3070 veya 3070ti bir sistem daha iyi olarak geçiyor siz hesap edin
bir ekran kartı fiyatı baksanıza.gta 6 yı ultra ayarlarda çalıştırıyorsa neden olmasın diye düşündürdü bana

pc mi daha iyi oluyo ps mi sistem satılır mı ps5 için
gta 6 için mecbur konsol almak zorundasıınz ama pc de biliyorsunuz yasal olmayan yöntemler ile bedavaya oyun oynama ve her işini yapma özgürlügü ise başka nokta gta 6 umrunuzda degil ise pc herzaman pc dir ama gta 6 isitiyorsanız mecbur konsol yoksa pc herzaman daha iyi

Geri