Ps5 n11 satıcısından alınır mı?

AggY

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
185
ps5 siparişi vereceğim 1 hafta bekliyim dedim belki 11.11 de ufakta olsa indirim olur belki diye hiçbir indirim olmdı sipariş vereceğim birazdan en ucuz bulduğum fiyat direkt n11 uygulamasında satıcı direkt n11 diyor burdan alınır mı? italatçı garantili olduğu için bir sıkıntı olursa direkt başka firma yerine n11 mi ilgileniyor çünkü 0 diye satılıp 2. el çıkan çok kişi var burdan sorun olmaz değilmi

Satıcısı N11 ise sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

ps5 siparişi vereceğim 1 hafta bekliyim dedim belki 11.11 de ufakta olsa indirim olur belki diye hiçbir indirim olmdı sipariş vereceğim birazdan en ucuz bulduğum fiyat direkt n11 uygulamasında satıcı direkt n11 diyor burdan alınır mı? italatçı garantili olduğu için bir sıkıntı olursa direkt başka firma yerine n11 mi ilgileniyor çünkü 0 diye satılıp 2. el çıkan çok kişi var burdan sorun olmaz değilmi

bro yeni sıfır hesap aç sıfır hesaba 500 tl kupon veriyordu 500 tl daha ucuza çekersin

Bu üründe kupon kullanılamamaktadır yazıyor ürün sayfasında
o zaman sabit bu gene satıcıdan dolayı iyi fiyat kendisi satıyor ama gene siteleri kovalamak lazım 11.11 oldugu için daha kelepire getirme imkanın olabilir kuponla vs ile

sordum bu cevap geldi

Merhaba; Garanti firması n11 değildir. Elektronik ürünler arızalandığı durumda yetkili servis ile görüşme sağlayarak bilgi almanız rica edilmektedir. Yetkili servis gerekli bilgi ve desteği sağlayarak sizleri yönlendirme sağlamaktadır. İyi günler dileriz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tedarikçi firma kim diye soruncada bu cevabı aldım ne diyorsunuz alimmi burdan

Merhaba, 2 yıl garantilidir. Tedarik firmaları değişmesi nedeni ile bilgilerde değişmektedir. Net bilgi paylaşımı sağlayabilmemiz için ürünün çıkış sağlaması gereklidir. İyi günler dileriz.

Son düzenleme:
sordum bu cevap geldi

Merhaba; Garanti firması n11 değildir. Elektronik ürünler arızalandığı durumda yetkili servis ile görüşme sağlayarak bilgi almanız rica edilmektedir. Yetkili servis gerekli bilgi ve desteği sağlayarak sizleri yönlendirme sağlamaktadır. İyi günler dileriz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tedarikçi firma kim diye soruncada bu cevabı aldım ne diyorsunuz alimmi burdan

Merhaba, 2 yıl garantilidir. Tedarik firmaları değişmesi nedeni ile bilgilerde değişmektedir. Net bilgi paylaşımı sağlayabilmemiz için ürünün çıkış sağlaması gereklidir. İyi günler dileriz.
kısaca biz aracıyız garanti allahlık klasik italat garanti fiyat ucuzsa alınır zaten tr de italatda garanti yok diye bakacaksın

kısaca biz aracıyız garanti allahlık klasik italat garanti fiyat ucuzsa alınır zaten tr de italatda garanti yok diye bakacaksın
aynı fiyata n11 de zitek satıyor ordan alınır mı? en azından yorumu çok

Ana sayfada tıktık kuponlar var bak oluyorsa kullan onu veya günlük çark var çevir onuda ne kadar ucuza alsan o kadar iyi. Satıcı n11 ise hiçbir sorun olmaz.

Ekler

• 1000054089.webp
    1000054089.webp
    93.3 KB · Hit: 11
Ana sayfada tıktık kuponlar var bak oluyorsa kullan onu veya günlük çark var çevir onuda ne kadar ucuza alsan o kadar iyi. Satıcı n11 ise hiçbir sorun olmaz.
kupon olmuyor hocam ve satıcı n11 ithalatçı ise başka firmaymış firma ismide vermiyor o an hangisi uygunsa diyor kısacası karar veremedim aynı fiyata zitek te satıyor

İthalatçı adam akıllı garanti vermez ürünü düzgün al yeter bunlarda garanti arama n11 den al geç hiç yoksa gelen ürün iyi olur

İthalatçı adam akıllı garanti vermez ürünü düzgün al yeter bunlarda garanti arama n11 den al geç hiç yoksa gelen ürün iyi olur
hocam satıcı n11 de ithalatçı firma başkaymış ürün 2. el felan çıkarsa ithalatçı firma sorun çıkartırsa felan n11 yardımcı olurmu acaba sonuçta satıcısı n11

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,038
Üyeler
184,375
Son üye
ZoDtAk
Geri