Rexion
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Ps5'de oynadığım oyunun sesini bilgisayara bağlı kulaklıktan almak için; PS5 konsolumun ses çıkışını, bağlı olduğu monitörün 3.5 mm AUX çıkışı üzerinden bir kablo aracılığıyla bilgisayarımdaki Line-In (Giriş) portuna bağladım. Aşağıdaki arayüzden de bu cihazı dinle diyerek amacım ulaştım ama bir sorunum var:
Ses parazitli geliyor, tam olarak neyden kaynaklanıyor bilmiyorum. Örneğin yan ekranda pencere modunda bir şey izlerken parazit sesi daha az geliyor ama tam ekran yaptığımda aşırı fazla geliyor. Genel olarak 2. ekranda ne kadar çok açık pencere varsa parazit sesi de o kadar fazla oluyor. Bir şeyler denedim ayarlardan vs. ama sorunu çözemedim. Bu problemi çözen parazit önleyiciler de varmış sanırım ama çok anlamadım ondan bir şey.
Genel bilgi almak amacıyla da bu konuyu açtım.
Ses parazitli geliyor, tam olarak neyden kaynaklanıyor bilmiyorum. Örneğin yan ekranda pencere modunda bir şey izlerken parazit sesi daha az geliyor ama tam ekran yaptığımda aşırı fazla geliyor. Genel olarak 2. ekranda ne kadar çok açık pencere varsa parazit sesi de o kadar fazla oluyor. Bir şeyler denedim ayarlardan vs. ama sorunu çözemedim. Bu problemi çözen parazit önleyiciler de varmış sanırım ama çok anlamadım ondan bir şey.
Genel bilgi almak amacıyla da bu konuyu açtım.