Oyunlar eninde sonunda PC'ye geliyor. Bana göre 40-50K'ya bir PC toplamak daha mantıklı. Söylediklerim PS5 Pro için geçerli PS5'in fiyatı uygun.PS 5 PRO almak yerine PC toplamak daha mantıklı olmaz mı sanırım PS 5 PRO parasına 4070 süperli bir ekran kartı sistem toplanmaz mı
Hocam ABD akrabalardan gelirken getirmelerini istiycem kutuyu atsin cihazı ve kolu getirsin yeter. Ön sipariş teslim tarihi falan bellimi acaba ?700 DOLAR BİZE DEGİL BİZE 800 EURO BİZ EURO BÖLGESİ DİYE GEÇİYORUZ BÜYÜK İHTİMAL VERGİLER VE SATICI KARI İLE RESMİ KANATTA 1200 EUROYA GELİCEKTİR
BELLİ HOCAM 7 KASIMDA ÇIKIYOR CİHAZ ŞİMDİDEN SIRA ALMANI TAVSİYE EDERİM.Hocam ABD akrabalardan gelirken getirmelerini istiycem kutuyu atsin cihazı ve kolu getirsin yeter. Ön sipariş teslim tarihi falan bellimi acaba ?
Hocam direk söyleseniz izleyebilecek pek vaktim yokta
suınum burda detaylı tanıtım olmadı zaten birebir aynı cpu ve gpu sadece gpu yu yükselttiler
dolar degil hocam biz avrupa bölgesi diye geçiyoruz bize oyunlarda konsolda euro üzerinden geliyor 800 euro üzerinden hesaplayın700 dolar olarak hesaplanınca kesinlikle alınır ancak ülkemize 1200-1300 dolar arası bir giriş yapar pc daha mantıklı ps asıl olayı ucuz olması ama maalesef ülkemizde bu olamıyor.
800 euro fiyatı olan şey ülkemizde kaç tl olacak acaba. Bugünlerde ps5 fiyatları uygun aslında. 17.500-18.500tl arasına ps5 alabiliyorsunuz. %25 indirimdeyken de yıllık ps plus üyeliği alırsanız cihaz hesaplı geliyor.evet amd nin fsr in gelişmiş bir versiyonunu kullanıyor sony sonuçta fsr açık kaynak kodlu bir ürün