Neler Yeni

Ps5 slim almak mantıklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Tarık Emir
Bilgisayar almak istiyordum hem kuracağım yer sıkıntısından hemde abimin fifa,pes sevdasından ps5 i düşünmeye başladım.
Kuzenime katardan getirteceğim 14-19 bin arası bişey diye biliyorum bir koluyla birlikte sizce almak mantıklı mı?
Bannerlord oynamak istiyorum özellikle oynaması zor mu?
Kaçak oyun kuruluyor mu veya steam gibi bir mağazası var mı cd lere o kadar para vermek istemiyorum?
Ps5 için önerdiğiniz ekipman var mı?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bilgisayar almak istiyordum hem kuracağım yer sıkıntısından hemde abimin fifa,pes sevdasından ps5 i düşünmeye başladım.
Kuzenime katardan getirteceğim 14-19 bin arası bişey diye biliyorum bir koluyla birlikte sizce almak mantıklı mı?
Bannerlord oynamak istiyorum özellikle oynaması zor mu?
Kaçak oyun kuruluyor mu veya steam gibi bir mağazası var mı cd lere o kadar para vermek istemiyorum?
Ps5 için önerdiğiniz ekipman var mı?

-Kaçak oyun kuramazsın.
-Steam gibi mağazası var. (PS Store)
-Şu an için CD'ler kendi mağazasından daha ucuz.
-Ekipman olarak şarj istasyonu alabilirsin. Bunun dışında kablosuz kendi kulaklığı dışında kulaklık olmuyor. Farklı marka alacaksan USB girişli ideal.

Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Tarık Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
-Kaçak oyun kuramazsın.
-Steam gibi mağazası var. (PS Store)
-Şu an için CD'ler kendi mağazasından daha ucuz.
-Ekipman olarak şarj istasyonu alabilirsin. Bunun dışında kablosuz kendi kulaklığı dışında kulaklık olmuyor. Farklı marka alacaksan USB girişli ideal.
Cd ile bannerlord kursam sürekli cd ile girmem gerekiyor mu yoksa bir kere kursam yeterli mi?İlerlemem kaydediliyor dimi?Biraz fazla cahilim ps konusunda

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Cd ile bannerlord kursam sürekli cd ile girmem gerekiyor mu yoksa bir kere kursam yeterli mi?İlerlemem kaydediliyor dimi?Biraz fazla cahilim ps konusunda

Oynamak için CD'yi takman gerekiyor. İlerlemen kaydedilir.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hmm bana göre mantıksız geldi sizin düşünceniz nedir

Çoğu oyuncunun PS5 almak için tek motivasyon kaynağı sadece GTA 6. Saydığınız oyunlar için konsol almanıza gerek yok.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam xbox nasıl bunun için?

Xbox'ın oyun kısmında eksikliği var. Fiyatları uygun. Onun dışında yine aynısı. Bu arada iki konsolda da abonelik sistemleri mevcut. Game Pass ve PS Plus gibi. Aylık ya da senelik belirli bir ücret karşılığı yüklü bir oyun kütüphanesine erişim hakkı kazanıyorsunuz. Bu konuda PS Plus önde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,345
Üyeler
159,607
Son üye
mustafa kutay
Top Bottom