AMD_islemci
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 110
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Eskiden tüplü televizyonlarda çıkan ses gibi bir şeydir. Sorun olmaz o.
3,000 MB ssd de kullanılormuş
Eskiden tüplü televizyonlarda çıkan ses gibi bir şeydir. Sorun olmaz o.
Aynı hızlarda, kalitesi belli olan markalardan birini alıp dene. Onda çalışıp sende çalışmayacak hali yok ya.
3,000 MB ssd de kullanılormuş
https://www.itopya.com/mld-m500-ult...ItfsErRbRHa3vbaJZedN7WjFw3lONe-p4BOqrYiIoF5g8 bu nasılAynı hızlarda, kalitesi belli olan markalardan birini alıp dene. Onda çalışıp sende çalışmayacak hali yok ya.
ali express e bak2k bütçem var ne alabilirim bütçe artabilir 2 TB olursa
Hocam bu ssdye karar verdim alayım mıMarkayı duymadım ama kullanıcı yorumları çok olumlu.
Kardeşim alacaksan soğutma bloğu ile beraber al. Sony, PS5'te kullanılacak SSD'lerde soğutma olmasını istiyor.Hocam bu ssdye karar verdim alayım mı
Öneriniz varmi soğutucuKardeşim alacaksan soğutma bloğu ile beraber al. Sony, PS5'te kullanılacak SSD'lerde soğutma olmasını istiyor.
Öneriniz varmi soğutucu
Ps4 oyunları için hdd yi kullansam mi birkere hata almıştım ama
Bu ssd yi kullanıyorum daha ucuza başka sitede vardır belki rastgele attım tavsiye ederim.
Ps4 oyunları için hdd yi kullansam mi birkere hata almıştım ama
Kioxia exceria pro 1 tb alacağım kaliteli mi vram var başka ne onerirsin 3000 TL'yeBence ps5 e ssd den başka bişey takma tabi yinede sen bilirsin.
3500 E falan 2 tb varmi en ucuz kaç tlBence ps5 e ssd den başka bişey takma tabi yinede sen bilirsin.