Ps5 standart Vs. Ps5 Digital

swindler

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
513
Beyler bugun ps5 alacağım standart ı ile digitali neredeyse aynı fiyatta. Hangisini almalıyım kayda değer nasıl farkları var yardımcı olursaniz sevinirim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Standart versiyonda sadece disk kısmı var. CD'li oyun alacaksan standart versiyonu alırsın. Bunun dışında hiçbir fark yok. İkisininde gücü aynı. İkisininde hafızası arttırılabilir.

Beyler bugun ps5 alacağım standart ı ile digitali neredeyse aynı fiyatta. Hangisini almalıyım kayda değer nasıl farkları var yardımcı olursaniz sevinirim.
Ayni fiyattaysa neden soruyorsun standart alsana

Diskli versiyon al, birazdan artık her şey dijital oldu fazladan para verme diyen arkadaşlar gelir ama cdli oyunları ben bitirdikten sonra satıp paramı geri alıyorum o açıdan çok mantıklı. Dijitalde de hesabı satarsın ama ben onu riskli buluyorum benim tavsiyem cdli almanız yönünde

Dostum ikiside güç olarak aynı cihazlar yanlizca dijital sürüm adı üstünde cd disk yeri bulunmayip sadece dijital oyun alinabilir oyunları oynadıktan sonra takas yontemleriylede ilgilenebilirisin tabi bu sana kalmış bişey kısacası standart versiyon iyidir iyi günler

Aynı fiyatta ise cd'li al. CD'yi oyun bitince satarsın

Cdli olanı al oyunları bitirip ister satarsın ister takas yaparsın film izlersin 4k da

fiyat farkı yoksa standart. oyunları takaslarsın. takasa gerek kalmayacak maddiyata sahipsen kutulu oyun koleksiyonu yaparsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,787
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri