Neler Yeni

PS5 stick drift problemini nasıl cözerim

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,981
İsim
Chloe Grace Moretz
Merhaba dualsense de stick drift problemi var analog sürekli sol tarafa gidiyor yakınımda bulunan bir ps tamir yeri var fakat 650 tl istedi bana cok geldi acıkcası yt den baktıgımda 1-2 farklı yol oldugunu gördüm deneyip de cözen varsa cok sevinirim

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
Merhaba dualsense de stick drift problemi var analog sürekli sol tarafa gidiyor yakınımda bulunan bir ps tamir yeri var fakat 650 tl istedi bana cok geldi acıkcası yt den baktıgımda 1-2 farklı yol oldugunu gördüm deneyip de cözen varsa cok sevinirim
TikTok üzerinde bir kaç yazılım görmüştüm ama hatırlamıyorum oraya yazıp bulabilirsin belki.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,981
İsim
Chloe Grace Moretz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melih Başar Ekmekci
Hocam kokten cozumu hall effect joystick takmaktir torununuzun torununa gectiginde bile stick drift yapmaz. Bu videoda nasil yaptigini kalibrasyonunu vs. gosteriyor biraz daha arastirip yapilabilecek bir mod oldugunu dusunuyorum. (Gecici cozum olarak icerisindeki sensorleri temizleyebilirsiniz)

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,981
İsim
Chloe Grace Moretz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
garantiye gönderip yenisini talep ederek çözebilirsin :(
yurtdısından dönerken aldım ürünü garantisi olsa direk gönderirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kokten cozumu hall effect joystick takmaktir torununuzun torununa gectiginde bile stick drift yapmaz. Bu videoda nasil yaptigini kalibrasyonunu vs. gosteriyor biraz daha arastirip yapilabilecek bir mod oldugunu dusunuyorum. (Gecici cozum olarak icerisindeki sensorleri temizleyebilirsiniz)
tr de satan var mı biliyor musunuz adam yorumlarda aliexpress koymus ama su aralar gümrük isleri biraz geriyor alısveriste

Top Bottom