Musa Bulaklı
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
- Bütçe
- 2000
Hem ps5 te hem de pc de kullanabileceğim bir kol arıyorum. 2000 tl bütçem var ne alabilirim?
2.elde dualsense bakınHem ps5 te hem de pc de kullanabileceğim bir kol arıyorum. 2000 tl bütçem var ne alabilirim?
Ps5te kullanılmıyor diye biliyorumFantech aldım hocam kablosu 1200-1300 liraya bayağı memnunum. Kablosuzu 2300 gibiydi diye hatırlıyorum bi bakayım
Kablosuz olani kullanılıyor diye hatırlıyorum ama incelemesi vardir kontrol etmek lazım.Hocam 2. El sorun olmaz derseniz az kullanılmış nacon revolution 3 ler var, veya 2. El dualsense gibi bir şey olabilir belki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ps5te kullanılmıyor diye biliyorum
Uyumlu platformlarda sitede gözükmüyorKablosuz olani kullanılıyor diye hatırlıyorum ama incelemesi vardir kontrol etmek lazım.
2300 lira kablosuzu
![]()
Fantech EOS Pro Gamepad
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com