Neler Yeni

PS5’e Geçmek Mantıklı Mı?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
hocam günümüzde kullanılan konsolun kaldırmayacağı oyunu cıkarır mı sizce koskoca firma?
ps4 e yüksek ihtimalle cıkmayacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

boyut takıntısı yoksa ben olsam ucuza fat kasa ps5 alırdım slim in cıkması eskisinin ucuzlaması demek
O yüzden bekle diyorum zaten eskisi ucuzlucak yoksa slimi al diye değil ama almasıda mantıklı

Sentoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Berat Erkuş
O yüzden bekle diyorum zaten eskisi ucuzlucak yoksa slimi al diye değil ama almasıda mantıklı
Slim olan versiyon şuanki versiyondan daha mı iyi olacak pek bir bilgim yok bu konuda o yüzden soruyorum.

ben senin yerinde olsam konsol yatırımı yapmazdım zaten artık bir çok oyun 1-2 sene içerisinde pc ye de çıkıyor.. üstelik sisteminde döneme göre med sistemlerden gayet yeterli.. (konsol rahatlığı bir kenara bu verdiğim pc örneği) belki el konsollarına yönelebilirsin..
Hocam birde Fifa için falan almak istiyorum.

asko56

80+ Silver
PS4 fatım var ama fan sesinden dolayı çok kullanmıyorum sizce satıp üstüne para koyup PS5 almak mantıklı mı RTX 2060 ekran kartlı PCde var sizce mantıklı mı?
merhaba bence 2060 lı sistemini güncelle ps5 alsan oyununa aboneligine verecek paran varmı pc de hiç yoksa illegal oyun oynarsın ea play pro alırsın pass pc alırsın 1 er aylık istedigin oyunlar gelince.

elindeki ps4 fat cihaz için tekrara termal macun attır bu şekilde satarsan alan kişi ürün sorunlu der tertemiz yap sarı sitedeki ilanları karşılaştır

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Berk

The Semih

80+ Gold
PS5 Slim bekle, GTA 6 PC ye game awardsda görücez çıkıp çıkmayacağını, Çıkmasa bile PC ye Remastered yapıp çıkarıyorlar zaten. Ozamana kadar PS6 çıkmış olur eşitlenir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,822
İsim
Doruk
Hocam bence ps6 bekleyin gta6 1 sene içinde çıkacak gibi ve resmi olarak ps5 mi ne kaldırmayacak demişler artık orasını biliyorum ama tabi isz bilirsinzi
Daha çoğu kişi Ps5’e bile geçememişken ve çoğu oyun hala Ps4’e çıkıyorken 10 yıl Ps 6 beklemek baya mantıklı gibi duruyor bilginiz olmayan konularda bilgi vermek zorunda değilsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Daha çoğu kişi Ps5’e bile geçememişken ve çoğu oyun hala Ps4’e çıkıyorken 10 yıl Ps 6 beklemek baya mantıklı gibi duruyor bilginiz olmayan konularda bilgi vermek zorunda değilsiniz.
hocam sadece öneri yaptım ve ps6 beklemesini değil gta 6 nın çıkmasını bekleyebilir 1 yıl içinde çıkacak galiba ps5 alıp gta 6 oynatmassa pişmanlık yaşar sadece öneride bulundum gta6 umrunda değilse ps5 alsın fazlada bir seçecek yok zaten boş yorum yapmanıza gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,822
İsim
Doruk
hocam sadece öneri yaptım ve ps6 beklemesini değil gta 6 nın çıkmasını bekleyebilir 1 yıl içinde çıkacak galiba ps5 alıp gta 6 oynatmassa pişmanlık yaşar sadece öneride bulundum gta6 umrunda değilse ps5 alsın fazlada bir seçecek yok zaten boş yorum yapmanıza gerek yok
Ps5 niye Gta6 kaldırmasın o zaman oyun konsollara çıkamamış oluyor?

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
_berdan_
Sence oyun firmasının hali hazırda oyuncularin kullandığı konsolun kaldıramayacağı oyun çıkarma ihtimali var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Sence oyun firmasının hali hazırda oyuncularin kullandığı konsolun kaldıramayacağı oyun çıkarma ihtimali var mı?
valla hocam sizin dediğiniz gibi olursa sveirim bende bu düşünceyi çok savundum ama resmi olrak açıklandı flan dediler oyüzden dedim

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
_berdan_
valla hocam sizin dediğiniz gibi olursa sveirim bende bu düşünceyi çok savundum ama resmi olrak açıklandı flan dediler oyüzden dedim
Aralık başında duyurulacak. Ps4 ve Xbox one serisine çıkmaz. 2024-2025 te de oyun çıkar bence

Rockstar ps5 ve Xbox in kaldıramayacağı oyun yapsa oyun satamaz. Oyun satamaz ise şirket zarar eder. Ps4 e çıkarmazlar mesela. İnşallah ps4 e çıkmaz çıkarsa grafik anlamında devrimsel bı oyun degil demektir

Top Bottom