Neler Yeni

Psikiyatristim : Biseksüelite çok yaygın

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Olabilir. Nitekim ben senin de ileride gay veya biseksüel olacağını düşünüyorum.
Bu zamana kadar açtığın cinsel yönelim konularına bakaraktan bu tanıya vardım ben de.

İceWolf

80+ Silver
Olabilir. Nitekim ben senin de ileride gay veya biseksüel olacağını düşünüyorum.
Bu zamana kadar açtığın cinsel yönelim konularına bakaraktan bu tanıya vardım ben de.
Kendisinin olmasında sıkıntı yok, gençleri teşvik etmesin yeter :)

milenix

80+ Gold
caner iyi çocuk yapmaz öyle şeyler di mi @Gri Caner

milenix

80+ Gold
Yok yapmam. Sadece olaya bilimsel yaklaşmaya çalışıyorum.
bence olay eğitimde eksiklikten kaynaklı okullarda en önemli konulardan bir olan cinsel sağlık eğitimi olmaması ve toplumda bu tür şeylerin ayıplanması büyük sorun

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
genelde küçüklükten beri erkek erkekle kadın kadınla arkadaş olur oyun oynar genelde diziler/filmler çevre nedenleriyle kendini normalde doğanın kanunlarına ters olan (hemcinslerine aşık olma, cinsiyet değiştirme vb.) bir durumu normalmiş gibi sanıyor
LGBT PLUS diye bişey yok. Avrupa ve ABD deki orjinal adı: LGBT-PEZ dir. LGBT biliyorsunuz zaten. P Pedofili(12 yaş altı çocuklarla sex), E Ensest(Aile içi sex), Z Zoofili(Hayvanlarla sex) dir. Bunların yasal olarak serbest bırakılmasını isterler.

Ama Türkiyede şirin gözükmek için PEZ çıkarılmış + yada PLUS denmiş :) Yiyende çok.....

Gösteriler arttı konusunda haklısın, AB ve ABD den LGBT derneklerine gelen paraları görsen şoka girersin. Gösterilerin artma sebebi tamamen duygusal yani :)
kısacası azıtmış ve dışlanmış toplumun zamanla ortaya çıkardığı bir şey dışlananlar mı dersin soyutlananlar mı dersin ya da karşı cinsi ile çok yakın olup hemcinsine ilgi duyan mı dersin gereksiz bir şey bana göre evrim olsun din olsun kız erkek olarak yaratılmışız biz açıkcası dışarda görsem bir şey demem ama içten ice tiksindirici bulurum

milenix

80+ Gold
kısacası azıtmış ve dışlanmış toplumun zamanla ortaya çıkardığı bir şey dışlananlar mı dersin soyutlananlar mı dersin ya da karşı cinsi ile çok yakın olup hemcinsine ilgi duyan mı dersin gereksiz bir şey bana göre evrim olsun din olsun kız erkek olarak yaratılmışız biz açıkcası dışarda görsem bir şey demem ama içten ice tiksindirici bulurum
aslında eşeyli üreyen hiç bir canlı hemcinsine aşık olamaz ve cinsiyet değiştiremez dizi/film ve toplumun etkisiyle doğru cinsel eğitiminin verilmeyişinden kaynaklı olarak (bazen bireyin yaşadığı travma sonucu) aşık olamayacağı hemcinsine aşık olduğunu düşünüyor yada kendisini karşı cinsten hissediyor

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
aslında eşeyli üreyen hiç bir canlı hemcinsine aşık olamaz ve cinsiyet değiştiremez dizi/film ve toplumun etkisiyle doğru cinsel eğitiminin verilmeyişinden kaynaklı olarak (bazen bireyin yaşadığı travma sonucu) aşık olamayacağı hemcinsine aşık olduğunu düşünüyor yada kendisini karşı cinsten hissediyor
aynen öyle tam olarak demek istediğimi anlatmışsınız

arşiv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Bora
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Hocam herkesin kendi yönelimi ( tercih yazsam linç yiyebilirim)

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804

arşiv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Bora
İlgilendiği Kategoriler