İceWolf
80+ Silver
PEZ in hepsi mide bulandırıcı sadece o değil.''12 Yaş altı'' için söylecek söz bulamıyorum.
PEZ in hepsi mide bulandırıcı sadece o değil.''12 Yaş altı'' için söylecek söz bulamıyorum.
Kendisinin olmasında sıkıntı yok, gençleri teşvik etmesin yeterOlabilir. Nitekim ben senin de ileride gay veya biseksüel olacağını düşünüyorum.
Bu zamana kadar açtığın cinsel yönelim konularına bakaraktan bu tanıya vardım ben de.
caner iyi çocuk yapmaz öyle şeyler di mi @Gri CanerOlabilir. Nitekim ben senin de ileride gay veya biseksüel olacağını düşünüyorum.
Bu zamana kadar açtığın cinsel yönelim konularına bakaraktan bu tanıya vardım ben de.
Yok yapmam. Sadece olaya bilimsel yaklaşmaya çalışıyorum.caner iyi çocuk yapmaz öyle şeyler di mi @Gri Caner
bence olay eğitimde eksiklikten kaynaklı okullarda en önemli konulardan bir olan cinsel sağlık eğitimi olmaması ve toplumda bu tür şeylerin ayıplanması büyük sorunYok yapmam. Sadece olaya bilimsel yaklaşmaya çalışıyorum.
genelde küçüklükten beri erkek erkekle kadın kadınla arkadaş olur oyun oynar genelde diziler/filmler çevre nedenleriyle kendini normalde doğanın kanunlarına ters olan (hemcinslerine aşık olma, cinsiyet değiştirme vb.) bir durumu normalmiş gibi sanıyor
kısacası azıtmış ve dışlanmış toplumun zamanla ortaya çıkardığı bir şey dışlananlar mı dersin soyutlananlar mı dersin ya da karşı cinsi ile çok yakın olup hemcinsine ilgi duyan mı dersin gereksiz bir şey bana göre evrim olsun din olsun kız erkek olarak yaratılmışız biz açıkcası dışarda görsem bir şey demem ama içten ice tiksindirici bulurumLGBT PLUS diye bişey yok. Avrupa ve ABD deki orjinal adı: LGBT-PEZ dir. LGBT biliyorsunuz zaten. P Pedofili(12 yaş altı çocuklarla sex), E Ensest(Aile içi sex), Z Zoofili(Hayvanlarla sex) dir. Bunların yasal olarak serbest bırakılmasını isterler.
Ama Türkiyede şirin gözükmek için PEZ çıkarılmış + yada PLUS denmiş Yiyende çok.....
Gösteriler arttı konusunda haklısın, AB ve ABD den LGBT derneklerine gelen paraları görsen şoka girersin. Gösterilerin artma sebebi tamamen duygusal yani
aslında eşeyli üreyen hiç bir canlı hemcinsine aşık olamaz ve cinsiyet değiştiremez dizi/film ve toplumun etkisiyle doğru cinsel eğitiminin verilmeyişinden kaynaklı olarak (bazen bireyin yaşadığı travma sonucu) aşık olamayacağı hemcinsine aşık olduğunu düşünüyor yada kendisini karşı cinsten hissediyorkısacası azıtmış ve dışlanmış toplumun zamanla ortaya çıkardığı bir şey dışlananlar mı dersin soyutlananlar mı dersin ya da karşı cinsi ile çok yakın olup hemcinsine ilgi duyan mı dersin gereksiz bir şey bana göre evrim olsun din olsun kız erkek olarak yaratılmışız biz açıkcası dışarda görsem bir şey demem ama içten ice tiksindirici bulurum
aynen öyle tam olarak demek istediğimi anlatmışsınızaslında eşeyli üreyen hiç bir canlı hemcinsine aşık olamaz ve cinsiyet değiştiremez dizi/film ve toplumun etkisiyle doğru cinsel eğitiminin verilmeyişinden kaynaklı olarak (bazen bireyin yaşadığı travma sonucu) aşık olamayacağı hemcinsine aşık olduğunu düşünüyor yada kendisini karşı cinsten hissediyor
ya onu bunu boşverin benim kupon tutmadı ya