Neler Yeni

Psikiyatristim : Biseksüelite çok yaygın

İceWolf

80+ Silver
Top olanları anlarım, lezbiyen olanları anlarım, onların yaşam şekillerini tasvip etmesekte anlayış gösterilmelidir. Ama topluğa ve lezbiyenliğe teşvik edenlerin amaçlarını düşünmek lazım. Doktoruna sorman gereken soru= TOPMUSUN, LEZBİYENMİSİN?

Avcı avcıdır, av avdır, ama geyiği avcıya götüren diğer geyik nedir?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
kızlar hemcinslerini arzuluyor aga bu normal değil gaylikte değil ama doğuştan geliyor diyolar
aslında doğuştan geldiği falan yok çevrendeki insanlar çok etkiliyor bu durumu günümüz lgbt+plus falan filan olayları çok arttı netflix mesela gözümüze gereksiz bir şekilde eşcinselliği sokuyor saygı duyuyor şahsen benim umrumda değil ama bu kadar göze sokulması çok abartı normal bir ilişki bile bu kadar göze sokulmuyor

İceWolf

80+ Silver
günümüz lgbt+plus falan filan olayları çok arttı
LGBT PLUS diye bişey yok. Avrupa ve ABD deki orjinal adı: LGBT-PEZ dir. LGBT biliyorsunuz zaten. P Pedofili(12 yaş altı çocuklarla sex), E Ensest(Aile içi sex), Z Zoofili(Hayvanlarla sex) dir. Bunların yasal olarak serbest bırakılmasını isterler.

Ama Türkiyede şirin gözükmek için PEZ çıkarılmış + yada PLUS denmiş :) Yiyende çok.....

Gösteriler arttı konusunda haklısın, AB ve ABD den LGBT derneklerine gelen paraları görsen şoka girersin. Gösterilerin artma sebebi tamamen duygusal yani :)

milenix

80+ Gold
aslında doğuştan geldiği falan yok çevrendeki insanlar çok etkiliyor bu durumu günümüz lgbt+plus falan filan olayları çok arttı netflix mesela gözümüze gereksiz bir şekilde eşcinselliği sokuyor saygı duyuyor şahsen benim umrumda değil ama bu kadar göze sokulması çok abartı normal bir ilişki bile bu kadar göze sokulmuyor
genelde küçüklükten beri erkek erkekle kadın kadınla arkadaş olur oyun oynar genelde diziler/filmler çevre nedenleriyle kendini normalde doğanın kanunlarına ters olan (hemcinslerine aşık olma, cinsiyet değiştirme vb.) bir durumu normalmiş gibi sanıyor

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
LGBT PLUS diye bişey yok. Avrupa ve ABD deki orjinal adı: LGBT-PEZ dir. LGBT biliyorsunuz zaten. P Pedofili(12 yaş altı çocuklarla sex), E Ensest(Aile içi sex), Z Zoofili(Hayvanlarla sex) dir. Bunların yasal olarak serbest bırakılmasını isterler.

Ama Türkiyede şirin gözükmek için PEZ çıkarılmış + yada PLUS denmiş :) Yiyende çok.....

Gösteriler arttı konusunda haklısın, AB ve ABD den LGBT derneklerine gelen paraları görsen şoka girersin. Gösterilerin artma sebebi tamamen duygusal yani :)
''12 Yaş altı'' için söylecek söz bulamıyorum.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Ben psikiyatristime her gittiğimde öğrenmek için ekstra bilgi sorusu soruyorum. Bu sefer seçtiğim konu eşcinsellik idi.
Biseksüelitenin yaygın olduğunu söyledi.
Ve daha çok yapısal olanlara dikkat ediyoruz. Çoğunlukla kişinni kendi tercihidir. Babayla özdeşleşme sorunları yüzünden bu eşcinsellik ve bu bağlamda biseksüellik yaygınlaşıyor.

Bir doktorun birebir anlatımı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Comnet devam

milenix

80+ Gold
Aile yanlış yetiştirirse bu sorun olabiliyor.
okullarda doğru cinsel eğitim verilse belki bu sorunun önüne geçilebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

pedofili 18 yaş altı sayılmaz mı sonuç olarak kanunen 18 yaş altı çocuk

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
896
İsim
Deniz

Kaynak?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,607
Üyeler
166,242
Son üye
Kan_TR
Top Bottom