beskazalichinese
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,024
ikisi de normal degil diyip homofobikligimi masaya vurmaya geldim.biri normal biri gay
ikisi de normal degil diyip homofobikligimi masaya vurmaya geldim.biri normal biri gay
kızlar hemcinslerini arzuluyor aga bu normal değil gaylikte değil ama doğuştan geliyor diyolarBi adam kendi cinsine nasıl aşk duyabilir la ?
homoseksüel hem cinsine aşık olmahomoseksüelle biseksüelin farkı ne şimdi
Top olanları anlarım, lezbiyen olanları anlarım, onların yaşam şekillerini tasvip etmesekte anlayış gösterilmelidir. Ama topluğa ve lezbiyenliğe teşvik edenlerin amaçlarını düşünmek lazım. Doktoruna sorman gereken soru= TOPMUSUN, LEZBİYENMİSİN?en iyisi.
aslında doğuştan geldiği falan yok çevrendeki insanlar çok etkiliyor bu durumu günümüz lgbt+plus falan filan olayları çok arttı netflix mesela gözümüze gereksiz bir şekilde eşcinselliği sokuyor saygı duyuyor şahsen benim umrumda değil ama bu kadar göze sokulması çok abartı normal bir ilişki bile bu kadar göze sokulmuyorkızlar hemcinslerini arzuluyor aga bu normal değil gaylikte değil ama doğuştan geliyor diyolar
LGBT PLUS diye bişey yok. Avrupa ve ABD deki orjinal adı: LGBT-PEZ dir. LGBT biliyorsunuz zaten. P Pedofili(12 yaş altı çocuklarla sex), E Ensest(Aile içi sex), Z Zoofili(Hayvanlarla sex) dir. Bunların yasal olarak serbest bırakılmasını isterler.günümüz lgbt+plus falan filan olayları çok arttı
genelde küçüklükten beri erkek erkekle kadın kadınla arkadaş olur oyun oynar genelde diziler/filmler çevre nedenleriyle kendini normalde doğanın kanunlarına ters olan (hemcinslerine aşık olma, cinsiyet değiştirme vb.) bir durumu normalmiş gibi sanıyoraslında doğuştan geldiği falan yok çevrendeki insanlar çok etkiliyor bu durumu günümüz lgbt+plus falan filan olayları çok arttı netflix mesela gözümüze gereksiz bir şekilde eşcinselliği sokuyor saygı duyuyor şahsen benim umrumda değil ama bu kadar göze sokulması çok abartı normal bir ilişki bile bu kadar göze sokulmuyor
''12 Yaş altı'' için söylecek söz bulamıyorum.LGBT PLUS diye bişey yok. Avrupa ve ABD deki orjinal adı: LGBT-PEZ dir. LGBT biliyorsunuz zaten. P Pedofili(12 yaş altı çocuklarla sex), E Ensest(Aile içi sex), Z Zoofili(Hayvanlarla sex) dir. Bunların yasal olarak serbest bırakılmasını isterler.
Ama Türkiyede şirin gözükmek için PEZ çıkarılmış + yada PLUS denmişYiyende çok.....
Gösteriler arttı konusunda haklısın, AB ve ABD den LGBT derneklerine gelen paraları görsen şoka girersin. Gösterilerin artma sebebi tamamen duygusal yani![]()
Comnet devamBen psikiyatristime her gittiğimde öğrenmek için ekstra bilgi sorusu soruyorum. Bu sefer seçtiğim konu eşcinsellik idi.
Biseksüelitenin yaygın olduğunu söyledi.
Ve daha çok yapısal olanlara dikkat ediyoruz. Çoğunlukla kişinni kendi tercihidir. Babayla özdeşleşme sorunları yüzünden bu eşcinsellik ve bu bağlamda biseksüellik yaygınlaşıyor.
Bir doktorun birebir anlatımı hakkında ne düşünüyorsunuz?
okullarda doğru cinsel eğitim verilse belki bu sorunun önüne geçilebilirAile yanlış yetiştirirse bu sorun olabiliyor.
pedofili 18 yaş altı sayılmaz mı sonuç olarak kanunen 18 yaş altı çocukLGBT PLUS diye bişey yok. Avrupa ve ABD deki orjinal adı: LGBT-PEZ dir. LGBT biliyorsunuz zaten. P Pedofili(12 yaş altı çocuklarla sex), E Ensest(Aile içi sex), Z Zoofili(Hayvanlarla sex) dir. Bunların yasal olarak serbest bırakılmasını isterler.
Ama Türkiyede şirin gözükmek için PEZ çıkarılmış + yada PLUS denmişYiyende çok.....
Gösteriler arttı konusunda haklısın, AB ve ABD den LGBT derneklerine gelen paraları görsen şoka girersin. Gösterilerin artma sebebi tamamen duygusal yani![]()
Kaynak?LGBT PLUS diye bişey yok. Avrupa ve ABD deki orjinal adı: LGBT-PEZ dir. LGBT biliyorsunuz zaten. P Pedofili(12 yaş altı çocuklarla sex), E Ensest(Aile içi sex), Z Zoofili(Hayvanlarla sex) dir. Bunların yasal olarak serbest bırakılmasını isterler.