Tr deki herkesin oyle oyuzden normalsin sikinti yokGaliba takıntı hastalığım var buna artık dayanamıyorum tüm herşeyin olumsuz yönlerini düşünüyorum günlük yasantimi bozmaya başladı eski hayatımı istiyorum yardım edin
Varsa yardımcı.olmasini.istedim.sadeceForum da psikologdan geçilmiyor sanki.
Maddi durumum o kadar iyi değil üzgünümdostum yanlış anlama ama bu iş buradan çok olacak gibi değil. bir psikiyatriste ya da psikoloğa ulaşman senin açından en doğrusu olur. geçmiş olsun.
Eski hayatın nasıl?Galiba takıntı hastalığım var buna artık dayanamıyorum tüm herşeyin olumsuz yönlerini düşünüyorum günlük yasantimi bozmaya başladı eski hayatımı istiyorum yardım edin
dostum sigortan varsa devlet hastanesinden randevu alabilirsin.Varsa yardımcı.olmasini.istedim.sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maddi durumum o kadar iyi değil üzgünüm
Eski hayatımda o kadar el.yikamazdim artık.yikamadan duramıyorum kirli bir yer var mesela aradan 1 gün geçsin hala orayı kirli diye görüyor ve oraya dokununca ya duşa giriyorum yada sürekli yıkıyorum okulda yere para düşürdüm 1 2 TL mesela insanlar tuvalete basıp burayada basmıştır diye düşünüyorum parayı almıyorum alirsamda.elimi yıkamadan duramıyorum tüm bu olumsuzlukları düşünüyorumEski hayatın nasıl?
Dostum bende böyleydim hergün normal abdest almaya başladım geçtiEski hayatımda o kadar el.yikamazdim artık.yikamadan duramıyorum kirli bir yer var mesela aradan 1 gün geçsin hala orayı kirli diye görüyor ve oraya dokununca ya duşa giriyorum yada sürekli yıkıyorum okulda yere para düşürdüm 1 2 TL mesela insanlar tuvalete basıp burayada basmıştır diye düşünüyorum parayı almıyorum alirsamda.elimi yıkamadan duramıyorum tüm bu olumsuzlukları düşünüyorum
g.o.Eski hayatımda o kadar el.yikamazdim artık.yikamadan duramıyorum kirli bir yer var mesela aradan 1 gün geçsin hala orayı kirli diye görüyor ve oraya dokununca ya duşa giriyorum yada sürekli yıkıyorum okulda yere para düşürdüm 1 2 TL mesela insanlar tuvalete basıp burayada basmıştır diye düşünüyorum parayı almıyorum alirsamda.elimi yıkamadan duramıyorum tüm bu olumsuzlukları düşünüyorum
Bende de takıntı var ve bir noktadan sonra baya ilerliyor da seninki titizlik ile alakalıymış. kaç yaşındasın?Eski hayatımda o kadar el.yikamazdim artık.yikamadan duramıyorum kirli bir yer var mesela aradan 1 gün geçsin hala orayı kirli diye görüyor ve oraya dokununca ya duşa giriyorum yada sürekli yıkıyorum okulda yere para düşürdüm 1 2 TL mesela insanlar tuvalete basıp burayada basmıştır diye düşünüyorum parayı almıyorum alirsamda.elimi yıkamadan duramıyorum tüm bu olumsuzlukları düşünüyorum
Galiba takıntı hastalığım var buna artık dayanamıyorum tüm herşeyin olumsuz yönlerini düşünüyorum günlük yasantimi bozmaya başladı eski hayatımı istiyorum yardım edin
Merhaba, psikoloğum ben ancak bunu buradan konuşmak veya çözümlemeye çalışmak pek makul olmaz. Online olarak seanslar ayarlayabiliriz istersen ancak bunu ücretsiz olarak yapamam maalesef. Düşünürsen eğer yardımcı olmaya çalışırım.Galiba takıntı hastalığım var buna artık dayanamıyorum tüm herşeyin olumsuz yönlerini düşünüyorum günlük yasantimi bozmaya başladı eski hayatımı istiyorum yardım edin