Özele git daha iyiarkadaşlar internet uzerinde gorusebilecegim psikolog veya yakını tanıdığı olan varmı. acil ihtiyacım var da. dalga konusu değil.
param yok malesef.Özele git daha iyi
yanlis konuyla karistirdim pardonDevlet hastanesinden randevu almayı denediniz mi acaba?
Valla garip bir durummuş bilemedim pekdenedim hocam. adama okadar hayatımı anlattım al şu kremi kullan gel dedi. insan bi alerji testi bişey yapmazmı. 3 5 günlük sorun da değil
denemedim hocam da cok bastan savma olacagini dusunuyorum 10 dakkikada kim kimin derdini dinleyecek zaten tıklım tıklımDevlet hastanesinden randevu almayı denediniz mi acaba?
sivilce konusu ile karistirdim hocam ozur dilerim LWFJALZMELGValla garip bir durummuş bilemedim pek
Ben de krem ne alaka diyorum neyse bir deneyin isterseniz devlet hastanesinden randevu almayı belki sorunlarınız çözülürsivilce konusu ile karistirdim hocam ozur dilerim LWFJALZMELG
yeni ehliyet de alıcam hocam da korkuyorum.bakalım eyvallah tesekkurlerBen de krem ne alaka diyorum neyse bir deneyin isterseniz devlet hastanesinden randevu almayı belki sorunlarınız çözülür