Neler Yeni

Psikoloji okunur mu ?

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Şahsen bana TM okumak saçma geliyor. Sınava giren herkes zaten ya hukuk ya da psikoloji okuyor. Ülke bu 2 bölümün öğrencileriyle dolu.

• Beğen
Reaksiyonlar: NeeK

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,097
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Şahsen bana TM okumak saçma geliyor. Sınava giren herkes zaten ya hukuk ya da psikoloji okuyor. Ülke bu 2 bölümün öğrencileriyle dolu.
Örnek olarak ben mesela...

• Beğen

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Hocam ne istiyorsanız onu okuyun. Hukuk okuyup hiç istemediğiniz bir mesleği yapamazsınız.
Benim asıl istediğim meslek psikoloji ancak kafamı karıştıran bazı konuları var.Yol yakınken Hukuk hedefleyebilirim diye düşünüyorum.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Benim asıl istediğim meslek psikoloji ancak kafamı karıştıran bazı konuları var.Yol yakınken Hukuk hedefleyebilirim diye düşünüyorum.
Hocam kafanızı karıştıran şeyler nedir? Açın içinizi biz de çare arayalım bir şey olmaz anlatmaktan.

• Beğen

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Geneli pek iyi üniversitelerde değil,psikoloji için söylüyorum.Zaten psikoloji okumaya karar verdiğin zaman okumaya devam ederken alacağın stajlar senin iş hayatına büyük etki ediyor diye biliyorum.Bu yüzden yüksek puanlı okulları hedefliyorum.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Hukuk daha iyidir

• Beğen

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mezun olunca Psikolog mu olunuyor?
Ben psikologları da doktor sanıyordum.

• Beğen

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Hocam kafanızı karıştıran şeyler nedir? Açın içinizi biz de çare arayalım bir şey olmaz anlatmaktan.
Hazırlık içeren bir okul tercih edersem 5 yılı bitirdikten sonra,terapi verebilmek için Master yapmam gerekiyor.Eğer Master yapmak istemezsem psikolog olarak tanınıyoruz ancak terapi verme yetkimiz olmuyor.Ve daha önce okuyan bazı tanıdıklarıma sorduğumda ara ara sinir krizi geçirebileceğim bir bölüm diyor.Zaten bölümün adı Psikoloji trajikomik biraz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mezun olunca Psikolog mu olunuyor?
Ben psikologları da doktor sanıyordum.
Onlar psikiyatr.İlaç yazanlar onlar.Biz daha çok terapi veriyoruz.Doktor olanlar psikologlara yönlendirir hatta.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,877
İsim
.
Psikoloji önümüzdeki 3-4 yıl içinde aşırı derecede değerlenecek bir alan, hukuk okuyabilirseiz hukuk okuyun ama psikoloji de iyidir

• Beğen

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Top Bottom