Neler Yeni

PSN Kardeşliği’nde arkadaşım kendi hesabında oyun oynarken ben kendi hesabımdan o oyunu oynayabilir miyim?

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,258
İsim
Fatih
Şöyle anlatayım. Arkadaşımda Fifa 20 var bende yok. Kardeşlik yaptık ben indirdim cihaza oyunu o kendi hesabında oyunu açınca bende kendi hesabımdan açabilir miyim oyunu?

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
Şöyle anlatayım. Arkadaşımda Fifa 20 var bende yok. Kardeşlik yaptık ben indirdim cihaza oyunu o kendi hesabında oyunu açınca bende kendi hesabımdan açabilir miyim oyunu?
salonuda balkona katalım

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Evet aynı anda oynarsınız.Bazıları bilmeden yazıyor şöyle fifa 20si olan hesap A olsun ve fifa 20si olmayan ama oynamak isteyen de B olsun Ahesabının sahibinin a pssi b hesabının sahibinin de b pssi var B pssinde A hesabını girip ana hesap yapıyorsun Bunu yaptıktan sonra b pssinde a hesabı dışındaki hesaplardan fifa 20 oynanabilir. A pssinde ise sadece a hesabında fifa 20 oynanabilir. Böylece o kendi hesabında sen de kendi hesabından oynarsınız a ve b kendi hesaplarında mesela b hesabında ve pssinde cod mw var a pssinde b hesabını ana hesap yaparak a pssindeki tüm hesaplardan cod mw oynanabilir b pssinde ise sadece b hesabında cod mw oynanabilir birbirlerinizin hesabını sadece oyunu indirirken kullanacaksınız onun dışında tamamen kendi hesabınızda devam edin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

salonuda balkona katalım
Evet yapılabiliyor. Kardeşliğin olayı o zaten mesela ben gta v almıştım daha yeni arkadaşımla gta online girdik ve o gta v satın almamaıştı psn kardeşiyiz.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,258
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet aynı anda oynarsınız.Bazıları bilmeden yazıyor şöyle fifa 20si olan hesap A olsun ve fifa 20si olmayan ama oynamak isteyen de B olsun Ahesabının sahibinin a pssi b hesabının sahibinin de b pssi var B pssinde A hesabını girip ana hesap yapıyorsun Bunu yaptıktan sonra b pssinde a hesabı dışındaki hesaplardan fifa 20 oynanabilir. A pssinde ise sadece a hesabında fifa 20 oynanabilir. Böylece o kendi hesabında sen de kendi hesabından oynarsınız a ve b kendi hesaplarında mesela b hesabında ve pssinde cod mw var a pssinde b hesabını ana hesap yaparak a pssindeki tüm hesaplardan cod mw oynanabilir b pssinde ise sadece b hesabında cod mw oynanabilir birbirlerinizin hesabını sadece oyunu indirirken kullanacaksınız onun dışında tamamen kendi hesabınızda devam edin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet yapılabiliyor. Kardeşliğin olayı o zaten mesela ben gta v almıştım daha yeni arkadaşımla gta online girdik ve o gta v satın almamaıştı psn kardeşiyiz.
Çok teşekkür ederim demekki bazıları bir yerinden uyduruyor

Tbagbagwell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Can Yıldırım
O zaman bir tane oyun alınsın herkes kardeş olsun hayat bayram olsun.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Kardeş aranır işte detaylar;
Kan bağı zorunluluğu yok.
Eli yüzü düzgün.
Mümkünse kız. Olmasa da olur...
12 civarı yaş.
(Hep bir kız kardeşim olsun isterdim ama erkek kardeşim bana atarlanıyo sinirimi atmanın yolu bu)

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Kardeş aranır işte detaylar;
Kan bağı zorunluluğu yok.
Eli yüzü düzgün.
Mümkünse kız. Olmasa da olur...
12 civarı yaş.
(Hep bir kız kardeşim olsun isterdim ama erkek kardeşim bana atarlanıyo sinirimi atmanın yolu bu)
Emin ol kız kardeşler çok çemkiriyor.

GodlyPain

80+ Bronze
Açamazsın kanka

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Emin ol kız kardeşler çok çemkiriyor.
Umrum da değil. En azından PC başında otururken gece yarısı çaktırmadan gelip 300km/sa hızıyla tokat atmaz bana diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,425
Üyeler
164,664
Son üye
nano4242
Top Bottom