salonuda balkona katalımŞöyle anlatayım. Arkadaşımda Fifa 20 var bende yok. Kardeşlik yaptık ben indirdim cihaza oyunu o kendi hesabında oyunu açınca bende kendi hesabımdan açabilir miyim oyunu?
Evet aynı anda oynarsınız.Bazıları bilmeden yazıyor şöyle fifa 20si olan hesap A olsun ve fifa 20si olmayan ama oynamak isteyen de B olsun Ahesabının sahibinin a pssi b hesabının sahibinin de b pssi var B pssinde A hesabını girip ana hesap yapıyorsun Bunu yaptıktan sonra b pssinde a hesabı dışındaki hesaplardan fifa 20 oynanabilir. A pssinde ise sadece a hesabında fifa 20 oynanabilir. Böylece o kendi hesabında sen de kendi hesabından oynarsınız a ve b kendi hesaplarında mesela b hesabında ve pssinde cod mw var a pssinde b hesabını ana hesap yaparak a pssindeki tüm hesaplardan cod mw oynanabilir b pssinde ise sadece b hesabında cod mw oynanabilir birbirlerinizin hesabını sadece oyunu indirirken kullanacaksınız onun dışında tamamen kendi hesabınızda devam edin.Şöyle anlatayım. Arkadaşımda Fifa 20 var bende yok. Kardeşlik yaptık ben indirdim cihaza oyunu o kendi hesabında oyunu açınca bende kendi hesabımdan açabilir miyim oyunu?
salonuda balkona katalım
Evet yapılabiliyor. Kardeşliğin olayı o zaten mesela ben gta v almıştım daha yeni arkadaşımla gta online girdik ve o gta v satın almamaıştı psn kardeşiyiz.Hayır.
Çok teşekkür ederim demekki bazıları bir yerinden uyduruyorEvet aynı anda oynarsınız.Bazıları bilmeden yazıyor şöyle fifa 20si olan hesap A olsun ve fifa 20si olmayan ama oynamak isteyen de B olsun Ahesabının sahibinin a pssi b hesabının sahibinin de b pssi var B pssinde A hesabını girip ana hesap yapıyorsun Bunu yaptıktan sonra b pssinde a hesabı dışındaki hesaplardan fifa 20 oynanabilir. A pssinde ise sadece a hesabında fifa 20 oynanabilir. Böylece o kendi hesabında sen de kendi hesabından oynarsınız a ve b kendi hesaplarında mesela b hesabında ve pssinde cod mw var a pssinde b hesabını ana hesap yaparak a pssindeki tüm hesaplardan cod mw oynanabilir b pssinde ise sadece b hesabında cod mw oynanabilir birbirlerinizin hesabını sadece oyunu indirirken kullanacaksınız onun dışında tamamen kendi hesabınızda devam edin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet yapılabiliyor. Kardeşliğin olayı o zaten mesela ben gta v almıştım daha yeni arkadaşımla gta online girdik ve o gta v satın almamaıştı psn kardeşiyiz.
Sadece 2 kişi kardeş olabilir. Bilmeden yazmaya devam.O zaman bir tane oyun alınsın herkes kardeş olsun hayat bayram olsun.
Emin ol kız kardeşler çok çemkiriyor.Kardeş aranır işte detaylar;
Kan bağı zorunluluğu yok.
Eli yüzü düzgün.
Mümkünse kız. Olmasa da olur...
12 civarı yaş.
(Hep bir kız kardeşim olsun isterdim ama erkek kardeşim bana atarlanıyo sinirimi atmanın yolu bu)
Umrum da değil. En azından PC başında otururken gece yarısı çaktırmadan gelip 300km/sa hızıyla tokat atmaz bana diye düşünüyorum.Emin ol kız kardeşler çok çemkiriyor.
Açar. Bizzat yapıyorum.Açamazsın kanka