Neler Yeni

PSN PLUS FİYATLARINA ZAM GELDİ (%56)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

anjq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Mehmet
Merhaba,

PSN plus fiyatlarına zam geliyor. Zam oranı yaklaşık %56 olarak uygulanmış.

PlayStation®Plus aboneliğinizin yaklaşan fiyat değişikliği hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz.

Mevcut PlayStation Plus Deluxe 12 aylık aboneliğinizin fiyatı TRY 4266.00 tutarına yükselecektir. Bu fiyat güncellemesiyle PlayStation Plus abonelik hizmetinize yüksek kaliteli oyunlar ve avantajlar sunmaya devam edebileceğiz.

Bu fiyat artışı, 24 June 2025'te veya sonrasında gerçekleşecek bir sonraki ödeme tarihinize kadar geçerli olmayacaktır. Ancak, bir sonraki ödemenizden önce yapacağınız seviye yükseltme, düşürme veya ek süre satın alma gibi üyelik değişiklikleri, planınızı yeni fiyatlara göre güncelleyecektir. Aboneliğinizi dilediğiniz zaman değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz. Ayrıntılı bilgiyi buradabulabilirsiniz. PlayStation Plus Kullanım Koşulları'nı burada bulabilirsiniz.

Sürekli desteğiniz için teşekkür ederiz,
PlayStation

PSN PLUS FİYATLARINA ZAM GELDİ (%56)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
Yuzarsef
ps kullananda benim gözümde sıkıntı vardır xbox varken ps e elleşmek akıl karı değil

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Onur
Artık tamamen avantajı kalmadı gibi ve yine zengine hitap eden bir makine oldu PS.

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Kağan UĞURLU
aslında tam olarak öyle değil 4070 ti super sistem var, ps5 pro da var ghost of thusima yı, uncharted, god of war serisi, daysgone, spiderman remestered ve miremorales, hoghwards gibi bir çok aaa oyuna 2300 tl ye erişim sağlayabiliyorsunuz ve bunları bitirdim. Gamepass te bu oyunlar yok malesef kütüphane olarak pluss daha iyi bu arada gamepass a da sahibim 3 yıllık üyelik almıştım daha önce

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Furkan Güngör
İlgilendiği Kategoriler
Video oyun, çizgi roman
Sony'nin Naughty Dog, Santa Monica gibi çok kaliteli birinci firmaları olmasa, PlayStation'ın yüzüne bile bakmazdım. Sony iyice açgözlülük yapıyor. Bu fiyatlar nedir böyle ya, bu zamı asla savunmuyorum. Asıl sorun bence bu nesilde de rekabetin az olmasından kaynaklanıyor. Microsoft özel oyunlara önem verip, god of war seviyesinde bir oyun çıkartabilseydi. Ve rekabet iyice artsaydı, Sony böyle rahat davranmazdı. Fakat şuda bir gerçek Türkiye'de bizim gibi Türk oyuncuları için şuanlık en iyi ekonomik konsol Xbox'dır.

Son düzenleme:

hypeG0

80+
Benim üyelik 5 mayısta bitiyor, onu iptal edip 1 yıllık alsam eski fiyttan mı yeni fiyattan mı ödeyeceğim. Uzatmaya kalkınca yeni fiyatı veriyor

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Dualsense güzel, PS exlusive oyunlar çok keyifli de bu fiyat politikası nedir Allah aşkına. Oyunları satın almak istesen tüm platformlardan daha pahalı. Game pass almak istesen PS deluxe + EA pass dünya para tutuyor. Buna rağmen güncel oyunların yarısına erişemiyorsun (deluxe kataloğuna oyunlar geç ekleniyor + EA zaten önceki yılın oyunlarını veriyor). Tüm oyunları istediğim gibi oynayamayacaksam neden bu kadar para veriyorum!
Bu fiyat politikasıyla konsol almak akıl işi değil.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,288
Üyeler
172,644
Son üye
sad.
Top Bottom