Vatulian
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 859
Yeni oyunlarda da guzel bir durumdaysa ne güzel. Ben de yakin zamanda tekrar bakayımHem pc de hem redmi note 9 pro ile denedim drop vs yemedim hiç denemekte fayda var
Yeni oyunlarda da guzel bir durumdaysa ne güzel. Ben de yakin zamanda tekrar bakayımHem pc de hem redmi note 9 pro ile denedim drop vs yemedim hiç denemekte fayda var
Pc de deneyebilirsiniz ama PSP için 500TL para değil anlattığınıza göre de temizmiş hayırlı olsun.Evet biliyorum, oyunları telefona yükledim. Aynı tadı vermiyor. Kenarlar ekran boyutundan dolayı siyah oluyor ayrıca.
Kenarda sorunsuz bir PSP dursun sıkıldıkça oynarım dedim.
Psp almayın çamur gibi grafiklerTemiz , tamir görmemiş. 16 GB hafıza kartlı. Ekranda çizik yok tuslarda sıkıntı yok.
PSP 3004 550 TL ye değer mi sizce arkadaşlar?
Alınır. Önceden bendede vardı ve bilgisayardan sıkılınca yatağa yatar oyun oynardım.Temiz , tamir görmemiş. 16 GB hafıza kartlı. Ekranda çizik yok tuslarda sıkıntı yok.
Bu fiyata Nintendo switch falanmi bekliyorsun dostum?Psp almayın çamur gibi grafikler
Bir sürü oyun var ya. Eski ve sevdiğim oyunlar vs. Güzel nostalji.Yeni oyunlarda da guzel bir durumdaysa ne güzel. Ben de yakin zamanda tekrar bakayım
Aynen 1500 TL lik tabletler bunun açtığı oyunları açmaz sanırım. Teşekkürler.Pc de deneyebilirsiniz ama PSP için 500TL para değil anlattığınıza göre de temizmiş hayırlı olsun.
Parasına göre sunduğu hizmet yeterli bence? 500 TL ye nasıl bir grafik bekliyorsunuz bilemiyorum amaPsp almayın çamur gibi grafikler
Yaw ne alaka telefondaki oyunlar bile kat kat daha iyi 550 tlsini çöpe atmasın diyorum zamanında almış ve pişman biri olarakBir sürü oyun var ya. Eski ve sevdiğim oyunlar vs. Güzel nostalji.
Aynen 1500 TL lik tabletler bunun açtığı oyunları açmaz sanırım. Teşekkürler.
Parasına göre sunduğu hizmet yeterli bence? 500 TL ye nasıl bir grafik bekliyorsunuz bilemiyorum ama
Telefonun iyiyse almaya gerek yok. Emulator ile oynarken daha iyi görüntü okuyor psp'ye göreTemiz , tamir görmemiş. 16 GB hafıza kartlı. Ekranda çizik yok tuslarda sıkıntı yok.