Neler Yeni

Psp mi ps vita mı alayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kaan
Arkadaşlar 850 tl vita buldum 300 e de psp

hangisini alsam kararsızım ps vitada psp oyunlarını ps2 oyunlarını falan oynayabiliyoruz psp de öyle heralde lütfen detaylı şekilde hangisini almamı önerirsiniz
Teşekkürler

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
günümüzde ikisi de çok alınabilir değil. vita daha güncel, daha güçlü, daha çok oyuna erişebiliyorsun.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
günümüzde ikisi de çok alınabilir değil. vita daha güncel, daha güçlü, daha çok oyuna erişebiliyorsun.

Fiyattan bağımsız olarak vita daha güzel :) (konu sahibine yazıldı)

Konu dışı:
@Psyduck Bendede vita var fakat şarj girişinin pinleri yamuldu ve bazıları kırık yani şarj edemiyorum fakat sağlam hayla pinler dışında. Kaça satarım ? Pinleri yaptırdıktan sonra satmayı düşünüyorum.
Pinleri ne kadara yaparlar ? (Tahminin ?)

YiğitAysul

80+ Silver
Bu arada ikisinin de desteği kesilmedi mi ?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Fiyattan bağımsız olarak vita daha güzel :) (konu sahibine yazıldı)

Konu dışı:
@Psyduck Bendede vita var fakat şarj girişinin pinleri yamuldu ve bazıları kırık yani şarj edemiyorum fakat sağlam hayla pinler dışında. Kaça satarım ? Pinleri yaptırdıktan sonra satmayı düşünüyorum.
Pinleri ne kadara yaparlar ? (Tahminin ?)
açıkçası piyasası hakkında pek bir bilgim yok ama sorunlu bir cihaz olduğu için fiyatı çok kırman gerekir. kedin yaptırıp satarsan daha iyi olur. sahibindende 800-1000 civarına ilanlar mevcut.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
açıkçası piyasası hakkında pek bir bilgim yok ama sorunlu bir cihaz olduğu için fiyatı çok kırman gerekir. kedin yaptırıp satarsan daha iyi olur. sahibindende 800-1000 civarına ilanlar mevcut.
Kendim yaptırıcam :) , zaten şarjı olmadığı için şuab açılmıyor. 😂 alıcı nasıl bilecek ki çalıştığını o yüzden yaptırıp satmak zorundayım.

Top Bottom