Neler Yeni

Psu aldım yanlış geldi ne yapmalıyım??

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Doğukan Barut
Dostlar amazondan high power ın yarı modüler 850 watt psu sunu aldım fakat ürün ne yarı modüler ne de tam modüler. Normal psu geldi. Satıcı ile iletişime geçtim ilan da fotoğraflar yanlış olmuş özür dileriz iade alabiliriz demişler. Sizce iade etmeye gerek var mı? Ya da yarı modüler veya tam modüler bir model aramalı mıyım? Ürünü 4450 tl ye aldım bu arada

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,637
İsim
Emre siyah
iade et tabii

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Tayfun Balım
Dostlar amazondan high power ın yarı modüler 850 watt psu sunu aldım fakat ürün ne yarı modüler ne de tam modüler. Normal psu geldi. Satıcı ile iletişime geçtim ilan da fotoğraflar yanlış olmuş özür dileriz iade alabiliriz demişler. Sizce iade etmeye gerek var mı? Ya da yarı modüler veya tam modüler bir model aramalı mıyım? Ürünü 4450 tl ye aldım bu arada
Gold sertifikalı olan modelse o tam modüler olmalı. Hp1j miydi neydi kodu. Eğer alt seriden başka bir 850watt ise verin gitsin.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gold sertifikalı olan modelse o tam modüler olmalı. Hp1j miydi neydi kodu. Eğer alt seriden başka bir 850watt ise verin gitsin.
gold sertifikalı ama modüler olarak duruyordu fakat gelen ürün modüler ya da yarı modüler değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Tayfun Balım

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Doğukan Barut
ürün bu gözüküyordu fakat alakası yok hepsi tek bir yerden çıkıyor

İade edin hocam o zaman. Sanırım size doğru kutu yanlış ürün geldi. Adamlar da iadeyi kabul etmişken paranızı alın.
yo amazondan aldım zaten her türlü 30 günüm var. peki bunun modüler olanını nereden bulabilirim var mı bir bilginiz

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    398.2 KB · Hit: 21

cornlov

80+ Bronze
İade ederken ne olur ne olmaz ürünü kutusuna koyarken video çek...
Satıcı amazon değil sanırım. Ürün hasarlı geldi diyip iadeni onaylamazsa elinde kanıt olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Doğukan Barut
İade et ve amazona satıcıyı şikayet et.
satıcı özür dilemiş ürünü satıştan kaldırmış teşekkür etmiş bana fark etmemizi sağladığınız için vs diye gerek yok ya şikayet etmeye beşer şaşar insan olur öyle şeyler

İade ederken ne olur ne olmaz ürünü kutusuna koyarken video çek...
Satıcı amazon değil sanırım. Ürün hasarlı geldi diyip iadeni onaylamazsa elinde kanıt olsun.
satıcı direkt mesaj atmış knkm, ürün yanlış gönderdik iade alalım gönderin diye

cornlov

80+ Bronze
Arkadaşımın Benzer bi alışveriş tecrubesi aklıma geldi.
Adam mesajlara güzel cevap verdi.. Ürünü gönderdikten sonra, ürünün kutusunu yırtmış. Fotosunu çekmiş iadeyi reddetmiş. Ürün kolisi hasarlı ve müşteri tarafından zarar verilmiş. Ayrıca kutu içeriği tam değil, yeniden satış için uygun değildir. Yazmış çok uğraştırdılar. 1 yıla yakın sürdü parayı alması

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Doğukan Barut
Arkadaşımın Benzer bi alışveriş tecrubesi aklıma geldi.
Adam mesajlara güzel cevap verdi.. Ürünü gönderdikten sonra, ürünün kutusunu yırtmış. Fotosunu çekmiş iadeyi reddetmiş. Ürün kolisi hasarlı ve müşteri tarafından zarar verilmiş. Ayrıca kutu içeriği tam değil, yeniden satış için uygun değildir. Yazmış çok uğraştırdılar. 1 yıla yakın sürdü parayı alması
valla amazonda öyle hiç bir şey yaşamadım. direkt gönderiyorum alıyorlar bir ay önce m2 aldım iade ettim ürünü kaybetmişler parayı ta 20 gün sonra yatırdılar ama ürünün parasını kargo firmasından tahsis ettiler benden değil çünkü adam gelip evimden kargoyu aldı okuttu gitti o yüzden amazonu tercih ediyorum da yine ben kutu içeriğinin bir fotosunu çekeyim nolur nolmaz. ama şimdi bunun modüler olanını bulmam lazım var mı bildiğin güvendiğin site de knkm

cornlov

80+ Bronze
valla amazonda öyle hiç bir şey yaşamadım. direkt gönderiyorum alıyorlar bir ay önce m2 aldım iade ettim ürünü kaybetmişler parayı ta 20 gün sonra yatırdılar ama ürünün parasını kargo firmasından tahsis ettiler benden değil çünkü adam gelip evimden kargoyu aldı okuttu gitti o yüzden amazonu tercih ediyorum da yine ben kutu içeriğinin bir fotosunu çekeyim nolur nolmaz. ama şimdi bunun modüler olanını bulmam lazım var mı bildiğin güvendiğin site de knkm
Sen ürünü amazondan almadın....
Pazaryeri satıcıları farklı.
Pazaryeri satıcılarına amazon müdahale edemez. İstersen canlı desteğe sor.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Doğukan Barut
Sen ürünü amazondan almadın....
Pazaryeri satıcıları farklı.
Pazaryeri satıcılarına amazon müdahale edemez. İstersen canlı desteğe sor.
sordum knkm. 30 gün koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz satıcı önemli değil dedi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,631
Üyeler
169,161
Son üye
Lensn1
Top Bottom