PSU almalı mıyım ?

Reaksiyon skoru
7
1587509663367.webp

*Arkadaşlar eğer bu gördüklerinizi alırsam elimdeki zm500le psu bana yeter mi?
*Ekran kartı olarak 1600 tl civarında daha iyi ne alabilirim? (amd nvidia fark etmez.)
+80 sertifika vs. ne anlama geliyor ?
İ5-9600k için hava soğutma almak istiyorum en iyi ne alabilirim? (350TL bütçe ile)
Not=Amd sistem kurmam daha mantıklı gözükse de ilerde i9 işlemci seçeceğim için amd tercih etmiyorum.

i9 için yetmez 650w öneririm

Bunu düşünebilirsiniz. Güç kaynağında 80+ güç verimliliği ile alakalı. Eğer güç kaynağınızı 80+ seritifikası varsa kullanabilirsiniz yoksa 500w üzeti 80+ seritifikalı bir güç kaynağı bence sizin için daha iyi olur.

Alıntıyı görüntüle

*Ekran kartı olarak 1600 tl civarında daha iyi ne alabilirim? (AMD Nvidia fark etmez.)
İ5-9600k için hava soğutma almak istiyorum en iyi ne alabilirim? (350TL bütçe ile)
Not=AMD sistem kurmam daha mantıklı gözükse de ilerde i9 işlemci seçeceğim için AMD tercih etmiyorum.
Elindeki sisteme belirttiğin PSU fazla fazla yeterli

Alıntıyı görüntüle

*Ekran kartı olarak 1600 tl civarında daha iyi ne alabilirim? (AMD Nvidia fark etmez.)
Not=AMD sistem kurmam daha mantıklı gözükse de ilerde i9 işlemci seçeceğim için AMD tercih etmiyorum.
Şuanki için yeterli i9 için yeterli değil

Geri