Kasanız nedir?sistemim düşük ilerde yükselticem rx480 ryzen 7 2700x var psu motor sesi çıkarmaya başladığı için hem kasa hem psu almak istiyorum
gamepower horizon mesh yan camı yok ve mic jakı bozukKasanız nedir?
Çok mantıksız artık ya. Kasa çok küçük ve içindeki PSU XPG Kyber'ın ATX 2.X hali. Belki kısılmış bile olabilir.![]()
XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower Gaming Kasa
XPG VALORMESH750G1N3L-BKCEU — ATX Mid Tower bilgisayar kasası — ATX desteği. Temperli cam, 120 mm x 1 takılı fan, 305 mm’ye kadar ekran kartı.www.gaming.gen.tr
Gorsellerde hala Kyber PSU var, eger hala Kyber ile geliyorsa 10 numara mal.
PSU'nuzda GamePower GP650 mi?gamepower horizon mesh yan camı yok ve mic jakı bozuk
Dimi bende icindeki Kyber'in degistigini duydum o yuzden dedim hala Kyber ile geliyorsa diye o zaman degmez, eskide kaldi bunun goat oldugu zamanlar.Çok mantıksız artık ya. Kasa çok küçük ve içindeki PSU XPG Kyber'ın ATX 2.X hali. Belki kısılmış bile olabilir.
PSU'nuzda GamePower GP650 mi?
Bu iş görür ama daha üst bir şey önerebilirim isterseniz:
Kasa Type-C'li bir kasa ve malzemesi gayet kaliteli duruyor. Destekleri gayet iyi, üst tarafta 360 mm sıvı soğutucu desteği var. Eski tip bir kasa ama görüntüsü kötü değil bence:
Tiktok
İçinde ki PSU'nun iç bileşenleri gayet iyi, hatta grup regülasyonda olabilecek en iyisi falan. Tüm kapasitörler Tayvan menşeili SamXon markasına ait ve saatleri oldukça yüksek uzun ömürlü kapasitörler kullanılmış. 6 tane koruması var, kabloları 16AWG çok iyi ancak regülasyonu kötü olduğu için E+ seviyesi PSU. Giriş seviyesi sistemlere rahatlïkla yetecektir. 2. el sistemler için birebir.
Yusuf7878'in...
- İsimbulamajim
- Cevap: 4
- Forum: Sıcak Fırsatlar
bu güzelmiş başka önerebileceğin alternatif var mı![]()
XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower Gaming Kasa
XPG VALORMESH750G1N3L-BKCEU — ATX Mid Tower bilgisayar kasası — ATX desteği. Temperli cam, 120 mm x 1 takılı fan, 305 mm’ye kadar ekran kartı.www.gaming.gen.tr
Gorsellerde hala Kyber PSU var, eger hala Kyber ile geliyorsa 10 numara mal.
bu güzelmiş başka önerebileceğin alternatif var mı
Cevap?Çok mantıksız artık ya. Kasa çok küçük ve içindeki PSU XPG Kyber'ın ATX 2.X hali. Belki kısılmış bile olabilir.
PSU'nuzda GamePower GP650 mi?
Bu iş görür ama daha üst bir şey önerebilirim isterseniz:
Kasa Type-C'li bir kasa ve malzemesi gayet kaliteli duruyor. Destekleri gayet iyi, üst tarafta 360 mm sıvı soğutucu desteği var. Eski tip bir kasa ama görüntüsü kötü değil bence:
Tiktok
İçinde ki PSU'nun iç bileşenleri gayet iyi, hatta grup regülasyonda olabilecek en iyisi falan. Tüm kapasitörler Tayvan menşeili SamXon markasına ait ve saatleri oldukça yüksek uzun ömürlü kapasitörler kullanılmış. 6 tane koruması var, kabloları 16AWG çok iyi ancak regülasyonu kötü olduğu için E+ seviyesi PSU. Giriş seviyesi sistemlere rahatlïkla yetecektir. 2. el sistemler için birebir.
Yusuf7878'in...
- İsimbulamajim
- Cevap: 4
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Psuyu hiç bilmiyorum kasayı açıp bakmam lazım sıkıntı var zaten ondaCevap?
Cevap derken sana dememis kendi yazdigina demis, konuya bakabilirsin.Psuyu hiç bilmiyorum kasayı açıp bakmam lazım sıkıntı var zaten onda
Attığımı nasıl buldunuz?Psuyu hiç bilmiyorum kasayı açıp bakmam lazım sıkıntı var zaten onda