PSU COIL WHILE (Islık Sesi)

felina16

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
3000
Selamlar, bilgisayarımın PSU kısmından ıslık sesi geliyor. Yük altında çoğalıyor ve bilgisayar kendini kapatıyor 5-10 dakika sonra anca açabiliyorum ( tekrar tekrar açma tuşuna basmama rağmen)

Sistemime göre bir psu değişikliği yapmak istiyorum. Önerileriniz nelerdir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca kendi kendine kapanması psu ile alakalımıdır? 10 dakikaya kendine gelmesi

Ekler

• Screenshot_20250418_125242_Facebook.jpg
    Screenshot_20250418_125242_Facebook.jpg
    157.3 KB · Hit: 17
Son düzenleme:
Sistemde ciddi güç çeken iki bileşen olur CPU ve GPU. Sizin yukardaki sistem için 300W-400W bile fazlasıyla yeterli olur. Yalnız sıfır alacaksanız yine 600W-700W civarı bir model almaya özen gösterin. İlerde sistem güncellersiniz filan sıkıntı olmasın.

Sistem normal çalıştığında bir OCCT ile Power testi de yapmanız faydalı olacaktır.

Öneri olarak, biraz adı sanı duyulmuş sertifikalı ürünler seçmeye çalışın.

Sistemde ciddi güç çeken iki bileşen olur CPU ve GPU. Sizin yukardaki sistem için 300W-400W bile fazlasıyla yeterli olur. Yalnız sıfır alacaksanız yine 600W-700W civarı bir model almaya özen gösterin. İlerde sistem güncellersiniz filan sıkıntı olmasın.

Sistem normal çalıştığında bir OCCT ile Power testi de yapmanız faydalı olacaktır.

Öneri olarak, biraz adı sanı duyulmuş sertifikalı ürünler seçmeye çalışın.
Öneriniz için teşekkür ederim. Sıfır alacağım dediğiniz gibi 650watt almaya çalışırım. Ayrıca PSU kapanma sorunu yaratır mı? 5 10 dakika boyunca güç gelmemesi kendisini koruma modu gibi bir şeye aldığı anlamına gelebilir belki.

PC de sistem kapanmaları ve yeniden başlatmaların çoğu PSU kaynaklı olur. OCCT testini o yüzden önerdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,091,862
Üyeler
173,566
Son üye
Mrtcandeniz
Geri