XynSx9
80+
Dahası
İzledin Mi VideoyuKalite derken aynı şeyden bahsetmiyor muyuz.
İzledin Mi VideoyuKalite derken aynı şeyden bahsetmiyor muyuz.
kasamın kullanımı şuanda 386 wat civarı demek istediğiniz bu galibaEn kolay şöyle açıklayabiliriz verimlilik 500W bir psu 80+ sertifikası varsa 500 x 0,80 den en az 400 Watt güç çeker yani her 500 w 500w kullanamaz bu sertifikalarla verimliliği sertifikalanmış olunuyor diye biliyorum yanlışsa düzeltin
tam olarak anlayamadımkasamın kullanımı şuanda 386 wat civarı demek istediğiniz bu galiba
kısaca özetleyecek olursak +80 = elektriğin verimli kullanımı diyebilirizarkadaşlar merak ettiğim şu psu alırken 500w 80+ yerine 500 w direk aldım 80+ sertifikası olmayan aralarında ne gibi bir fark var şimdiden teşekkür ederim.
toplam kasamın maksimum tükettiği güçten bahsediyorum hocamtam olarak anlayamadım![]()
Yanlış bilgi.Verim knk 80+ 500w a daha yakın performans veriyor ve daha güvenli
enerji tasarrufuarkadaşlar merak ettiğim şu psu alırken 500w 80+ yerine 500 w direk aldım 80+ sertifikası olmayan aralarında ne gibi bir fark var şimdiden teşekkür ederim.
İşte aradığım yorum???80+ sertifikası olması o psuyu verimli yapmaz.Sertifikayı isterse marka tercih eder. Mesela sırf fiyatı uygun tutmak amacıyla aerocool,fsp gibi markalar sertifika almıyor ama bu demek değilki %80 verimlilik sağlamayamıyorlar. aksine sağlıyorlar dediğim gibi sadece fiyatı uygun tutmak için seçiyorlar.
80+ sertifikasının korumalarla bir alakası yok sadece verimlilik ile alakalı.
ayrıca öyle her başlıkta gördüğünüz 80+ yazısına inanmayın geçen sene mi ne bir markanın güç kaynağını nereden aratsanız satış sitelerinde 80+ kutudada 80+ yazıyordu ama psu nun verdiği akıma ve dışında yazana bakınca 264w veriyordu.
Umarım anlatabilmişimdir.