Neler Yeni

PSU dan gelen coil whine sesi ?

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
Arkadaşlar selam ,

Game Tech 700w 80+ PSU um var. Mesela pc yi ilk fişe takıyorum hiçbir ses yok. Sistemi bir kere açıp kapattıktan sonra fişi çekmeden önce kesintisiz bir coil whine sesi gelmekte psu dan . çok hafif bir ses ama sinek vızıltısı gibi. . yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum pc yi daha önce de varmıydı bilmiyorum. Fakat geçenki yaptığım oc den sonra stabilite testinde felan saatlerce sorun çıkartmadı.

Not: şimdi çıkıp gametech marka alınır mı daha iyisini mi bulamadın şunu mu alsaydın tavsiyeleri yapmayın. Bu sorun fsp de de olur corsair de de olur rog da olur zalmanda hepsinde olur.
Ben gametech in birçok ürününü kullanmaktayım kasamda gayet memnunum ve kendi kanımca kalitelide ürünleri. O sebepten lütfen şunu alsaydın bunu alsaydın diye tavsiyeler vermeyin lütfen.
Sonuç olarak bu ses bileşenlere bir zarar verirmi. Biraz araştırdım ama zararı yok diyorlar.

Youtube de aynı sorun ile ilgili bir video buldum bir bakın isterseniz.

"

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,413
İsim
Hakan
Psu kondansatör ve kanalları kalitesiz olsuğu için böyle yapıyor

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Arkadaşlar selam ,

Game Tech 700w 80+ PSU um var. Mesela pc yi ilk fişe takıyorum hiçbir ses yok. Sistemi bir kere açıp kapattıktan sonra fişi çekmeden önce kesintisiz bir coil whine sesi gelmekte psu dan . çok hafif bir ses ama sinek vızıltısı gibi. . yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum pc yi daha önce de varmıydı bilmiyorum. Fakat geçenki yaptığım oc den sonra stabilite testinde felan saatlerce sorun çıkartmadı.

Not: şimdi çıkıp gametech marka alınır mı daha iyisini mi bulamadın şunu mu alsaydın tavsiyeleri yapmayın. Bu sorun fsp de de olur corsair de de olur rog da olur zalmanda hepsinde olur.
Ben gametech in birçok ürününü kullanmaktayım kasamda gayet memnunum ve kendi kanımca kalitelide ürünleri. O sebepten lütfen şunu alsaydın bunu alsaydın diye tavsiyeler vermeyin lütfen.
Sonuç olarak bu ses bileşenlere bir zarar verirmi. Biraz araştırdım ama zararı yok diyorlar.

Youtube de aynı sorun ile ilgili bir video buldum bir bakın isterseniz.

"
Sadece ses yapar.

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Ben de böyle şeylere çok takıntılıyım. Eğer rahatsız ederse ve bütçeniz varsa değiştirebilirsiniz. Fakat arkadaşlar da belirtmiş bir sıkıntı oluşacağını düşünmüyorum.

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Sadece ses yapar firma da burda var yardım da ederler sanırsam
@GameTech

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
Sadece ses yapar firma da burda var yardım da ederler sanırsam
@GameTech
@GameTech kendileri ile direkt irtibatım var saolsunlar yardımcı olmaktalar her konuda. Mesai saati fark etmeksizin :)
İki sene sonra çok farklı yerlerde olacaklar eminim. Sıvı soğutmayı 4 gözle bekliyorum haber verecekler :)

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
@GameTech kendileri ile direkt irtibatım var saolsunlar yardımcı olmaktalar her konuda. Mesai saati fark etmeksizin :)
İki sene sonra çok farklı yerlerde olacaklar eminim. Sıvı soğutmayı 4 gözle bekliyorum haber verecekler :)
Foruma gelmeleri iyi oldu darısı diğer firmaların basina

Top Bottom