- Reaksiyon skoru
- 67
hayır baska model gonderdilerTekrar aynı sorun oldumu
hayır baska model gonderdilerTekrar aynı sorun oldumu
Tamam teşekkürlerhayır baska model gonderdiler
Hocam kasanın ve psu nun linkini attım atom bombası hali olan mıFull range olmayan hali ise F seviyesi, %70 kullanımda bile zorlanan, atom bombası bir PSU.
@yusuf7878 Bu testler neydi?
msıın pc bilensenleri harıc hıcbır urununu bılmıyorum hocamTamam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kasanın ve psu nun linkini attım atom bombası hali olan mı
Etiketi göndermeniz lazım.Hocam kasanın ve psu nun linkini attım atom bombası hali olan mı
Sanki bobin sesi varmış gibi bir seste bende vardı bir süredir, bugün fırsat bulup kasaya hava tuttum ve ses kesildi. Bende ilk başta fan bir yere mi sürtüyor diye düşünüyordum ama sanırım toz kaynaklıymış.d
psu dan bu ses geliyor nedenini bilen varmı ne yapmam lazım oyun oynarken ve fazla ısınınca oluyor
Video daki bobin sesine benzemiyor pekSanki bobin sesi varmış gibi bir seste bende vardı bir süredir, bugün fırsat bulup kasaya hava tuttum ve ses kesildi. Bende ilk başta fan bir yere mi sürtüyor diye düşünüyordum ama sanırım toz kaynaklıymış.
Etiketi göndermeniz lazım.
Bu etiketi göndermeniz lazım:MSI MAG FORGE 120A B65 650W 80 PLUS TEMPERED GLASS RGB FANL ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG FORGE 120A B65 650W 80 PLUS TEMPERED GLASS RGB FANL ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sanırsam etiket bu atom bombası mı hocamBu etiketi göndermeniz lazım:
Alıntıyı görüntüle
Hayır full range olan model.Sanırsam etiket bu atom bombası mı hocam
Değil. Fana bir şeyin çarpmadığından emin misin?Sanırsam etiket bu atom bombası mı hocam
Galiba eminim yani zaten fanın önünde metal bir kısımda var ve pc normal açıkken bişey yapmıyorken ses gelmiyor yük altına girince oyuna giriyorum 10 15 dk sonra ses başlıyor o yüzden bişeyin çarptığını sanmıyorumDeğil. Fana bir şeyin çarpmadığından emin misin?
Fanı yumuşak bir şekilde durdurmayı dene. Eğer ses gelmeyi kesiyorsa fanda sorun var gibi duruyor. Veya bir şey titreşiyor gibi.Galiba eminim yani zaten fanın önünde metal bir kısımda var