Neler Yeni

Çözüldü✓ PSU Değişmem mi Lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,152
İsim
Murat Orhan
Yanlışım olan nokta Rampage PSU'nun kötü olduğu ve değiştirmesini istemem konu sahibinden. Evet mükemmel yanlış nokta. Tebrikler.
Öyle bir yazmışsınız ki sanki sadece Rampage veya frisby her an patlamaya hazırmış gibi. Bu yaptığınız kişinin üstünde baskıya neden olabiliyor bu da hoş bir şey değil. Bunun dışında şuan kullandığı psunun ortalama olduğunu ve ileride değiştirmesinin daha iyi olacağını anlatsanız daha güzel olabilirdi. Kullandığınız dil açıkçası hiç hoş değildi.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Size gelenler sorunlu bendekiler sütten çıkma ak kaşık o zaman? Benim yerime siz birtanesinin iç dizaynını gönderirsiniz o zaman. Ayrıca ben de gidin rampage alın demiyorum. Elde varsa akım korumalı priz ile kullanmakta sakınca yok diyorum. Benim için rampage ve frisby ortalama psulardır. Frisbyde sadece foem serisini seviyorum orası ayrı konu. Herneyse umarım dediğimi anlamışsınızdır.

Rampage'in ETX serisi dışında iki markanın da DC to DC kullanan PSU'sunu görmedim. Neye göre orta kaliteli?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,152
İsim
Murat Orhan
Rampage'in ETX serisi dışında iki markanın da DC to DC kullanan PSU'sunu görmedim. Neye göre orta kaliteli?
Malzeme kalitesi, İç dizayn ve üretim ve sertifika olarak orta kaliteli olarak baktığım bir psu kısacası. DC to DC olmadığını biliyorum AC to DC olması lazım. Frisbyde dediğim gibi tek sevdiğim seri FOEM serisi.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Benim aldığım RAMPAGE PSU (3 sene önce 300TL gibi bir şeydi) hala çalışıyor sorunu yok ama arada bi poflayıp duruyor eğleniyoruz beraber :)

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Soner
Yoklukta kullanılır imkan varsa değiştirilir daha iyi bir marka alınır deyip konuyu kapatıyorum arkadaşlar :) iyi geceler

Top Bottom