Çözüldü✓ PSU değiştermem gerekli mi ?

Alp06

80+
Reaksiyon skoru
0
Şu anda Şöyle bir PC'im var
Asus Rog GTX 1060 6GB
Ryzen 5 3600x
8x2 (16GB) Ram
Ve diyer şeyler anakart,ssd,harddisk vs.
Ve birde 500W Psu
Ekran kartımı msi 4070 Ti ile değiştireceğim
PSU yuda değitirmem gerek mi ?
Veya başka parçaları ?

Direk sistemi sat yada işlemci değiştir psu değiştir sıvı soğutucu al ram takviye yap (ram çok gerekli deil)

Gerekli. Sistemi komple sat baştan topla. O sisteme 4070 ti olmaz, buram buram darboğaz yersin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direk sistemi sat yada işlemci değiştir psu değiştir sıvı soğutucu al ram takviye yap (ram çok gerekli deil)
Dediğinde yine sistemi baştan toplamış oluyor :)

Gerekli. Sistemi komple sat baştan topla. O sisteme 4070 ti olmaz, buram buram darboğaz yersin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğinde yine sistemi baştan toplamış oluyor :)
Zaten xd

Anlamadım darboaz nedir?neden yiyorum
Ve sistemi satsam kaça satabilirim ki 4070 ti li sistem almak çok pahalıya patlar bütçem o kadar yok

Anlamadım darboaz nedir?neden yiyorum
Ve sistemi satsam kaça satabilirim ki 4070 ti li sistem almak çok pahalıya patlar bütçem o kadar yok
İşlemci ekran kartına göre çok düşük kalıyor. Normalde alman gerekenden düşük performans almana, 1% 0.1% fps yerlerde olmasına bundan dolayı sürekli droplar yemeye neden oluyor. O zaman 4070 ti değilde 4070 fln toplarsın.

Şimdi şöyle bir durum var ben 4070 Ti'ı amerikadan bi arkadaşa getirtecektim ve bana 800$'a mal olacaktı eğer sistemi yenilemem gerekirse tüm parçaları ordan getrtemem ve sistemi komple yenilemem türkiyede fiyatlardan dolayı aşırı pahalıya patlar diye düşünüyorum o yüzden .... ne yapıcam nasıl sistemi upgrade edebilirim ?

Şimdi şöyle bir durum var ben 4070 Ti'ı amerikadan bi arkadaşa getirtecektim ve bana 800$'a mal olacaktı eğer sistemi yenilemem gerekirse tüm parçaları ordan getrtemem ve sistemi komple yenilemem türkiyede fiyatlardan dolayı aşırı pahalıya patlar diye düşünüyorum o yüzden .... ne yapıcam nasıl sistemi upgrade edebilirim ?
ekran kartı hariç toplam bütçeniz ne kadar

Hocam zaten o ekran kartını alınca şöyle bir psu almanız şart.

Geri