Neler Yeni

psu için akım korumalı priz aldım ne kadar engeller

melihxfg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
melih kaya
2 gun önce gece pc kapalıyken psu patladı garantıye göturdum yenısı verdıler ve akım korumalı priz alın dedıler bende evde vardı onu kullanıyorum suan da bu bı nebze de olsa engeller mı
(psu rampage kötü demeyin biliyorum hazır sistemde geldi 600watt)

Reindi

80+ Silver
2 gun önce gece pc kapalıyken psu patladı garantıye göturdum yenısı verdıler ve akım korumalı priz alın dedıler bende evde vardı onu kullanıyorum suan da bu bı nebze de olsa engeller mı
(psu rampage kötü demeyin biliyorum hazır sistemde geldi 600watt)
bina kaç senelik topraklama yoksa hiç bir işe yaramaz

Reindi

80+ Silver
2000de yapıldı hocam galıba taktıgım üçlü pirizde topraklama var
onda değil direk gelen kablolarda olması lazım prizin içini açabiliyor musun? kaç tane kablo geliyor eğer 3 tane geliyorsa topraklama vardır 2 tane geliyorsa yoktur 2 tane geliyorsa hiç almaya gerek yok 3 tane geliyorsa almanı öneririm sigortayı indir bak bakabiliyorsan
Mesaj otomatik birleştirildi:

onda değil direk gelen kablolarda olması lazım prizin içini açabiliyor musun? kaç tane kablo geliyor eğer 3 tane geliyorsa topraklama vardır 2 tane geliyorsa yoktur 2 tane geliyorsa hiç almaya gerek yok 3 tane geliyorsa almanı öneririm sigortayı indir bak bakabiliyorsan
2000 de zorunlu değildi belki de yoktur topraklama kafasına göre takılıyordu herkes

melihxfg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
melih kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

2000 de zorunlu değildi belki de yoktur topraklama kafasına göre takılıyordu herkes
depremden sonra full denetımlı şekilde yapıldı hocam bina

sanmam yanı ki daha önce kasa kullandım hiç böyle bı sorun olmadı

Reindi

80+ Silver
depremden sonra full denetımlı şekilde yapıldı hocam bina

sanmam yanı ki daha önce kasa kullandım hiç böyle bı sorun olmadı
sen aç bak yine de o zamanlar beton ve demire denetim vardı elektiriği kafana göre yapıyordun yine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,068
Üyeler
167,600
Son üye
usernaame
Top Bottom