12V kanaldan kaç watt verebildiğine nereden bakabiliriz hocam psu sökmedenGüç kaynağının güvenliği, Watt değeri, bileşen kalitesi önemli. Güç kaynağının bahsedilen Watt değeri değil 12V kanalından verdiği Watt değeri daha önemlidir.
Eski pc de ki psu modeli nedir ?
Verdiği güç yeterli ise kullanabilirsiniz.
Güç kaynağı watt yüksek olacak diye bir şey sisteme yetiyorsa tamamdır.
Eski pc de ki psu modeli nedir ?
Güç kaynağı watt yüksek
220 veya 240w galibaEski pc de ki psu modeli nedir ?
Güç kaynağı watt yüksek olacak diye bir şey sisteme yetiyorsa tamamdır.
Hayır kullanamazsınız.220 veya 240w galiba
Yazılım varsa bilmiyorum. Bir alet var sanırım ona güç kaynağını bağlayıp öğrenebiliyorsunuz sanırım. Güç kaynağının üzerinde kac V kanalından kaç W verdiği yazıyor, oradan öğrenebilirsiniz.12V kanaldan kaç watt verebildiğine nereden bakabiliriz hocam psu sökmeden
@epica59, yazılım var mı bununla ilgili?12V kanaldan kaç watt verebildiğine nereden bakabiliriz hocam psu sökmeden
Yazılım var mı bilmiyorum da sökmesine gerek yok ki. PSU'nun üzerindeki güç tablosunda yazıyor zaten 12V kanalından kaç W verdiği. En kötü, ürünün modelini aratıp bulursun.
550w psu da 12v kanalının 528w olma ihtimali var mı? yanlış bir yere bakmadıysam öyle gördüm
Kâhin olmadığımıza göre model belirtin550w psu da 12v kanalının 528w olma ihtimali var mı? yanlış bir yere bakmadıysam öyle gördüm