Sanırım kasa fan ışıklarını anakarta bağlayıp yakabiliyoruz. Yani sanırım olmuyor.Arkadaşlar ben sadece PSU kasaya takıp kasanın ışıklarını yakmak istiyorum iç parçalarını koymadan bu mümkün mü
Yapabilirsin. Eğer kasa fanların sata bağlantılıysa güç kaynağından sata kablosunu fanlara tak eğer fanların molex bağlantılıysa güç kaynağının molex kısmına tak daha sonra güç kaynağının 24 pinlik kablosunun üst sol kısmından 3 ve 4 üncü deliğini kısa devre yaptır bunu metal herhangi bir şeyle yapabilirsinArkadaşlar ben sadece PSU kasaya takıp kasanın ışıklarını yakmak istiyorum iç parçalarını koymadan bu mümkün mü
çatal kablo vs bunlarla deneyebilirsinYapabilirsin. Eğer kasa fanların sata bağlantılıysa güç kaynağından sata kablosunu fanlara tak eğer fanların molex bağlantılıysa güç kaynağının molex kısmına tak daha sonra güç kaynağının 24 pinlik kablosunun üst sol kısmından 3 ve 4 üncü deliğini kısa devre yaptır bunu metal herhangi bir şeyle yapabilirsin
Kabloları nasıl birleştircem yok göremiyorumYapabilirsin. Eğer kasa fanların sata bağlantılıysa güç kaynağından sata kablosunu fanlara tak eğer fanların molex bağlantılıysa güç kaynağının molex kısmına tak daha sonra güç kaynağının 24 pinlik kablosunun üst sol kısmından 3 ve 4 üncü deliğini kısa devre yaptır bunu metal herhangi bir şeyle yapabilirsin
Nasıl yapcammYapabilirsin
kanka ben eski bir güç kaynağı kullanmıştım bi kaç kablosunu giriş kısmından kestım bakır uçları gerekli yere değicek şekilde yapmıştım araştır yaparsınKabloları nasıl birleştircem yok göremiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yapcamm