Neler Yeni

PSU ile sadece kasayı çalıştırmak

Burhab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Burhan
Arkadaşlar ben sadece PSU kasaya takıp kasanın ışıklarını yakmak istiyorum iç parçalarını koymadan bu mümkün mü

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Arkadaşlar ben sadece PSU kasaya takıp kasanın ışıklarını yakmak istiyorum iç parçalarını koymadan bu mümkün mü
Sanırım kasa fan ışıklarını anakarta bağlayıp yakabiliyoruz. Yani sanırım olmuyor.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Yapabilirsin. Eğer kasa fanların sata bağlantılıysa güç kaynağından sata kablosunu fanlara tak eğer fanların molex bağlantılıysa güç kaynağının molex kısmına tak daha sonra güç kaynağının 24 pinlik kablosunun üst sol kısmından 3 ve 4 üncü deliğini kısa devre yaptır bunu metal herhangi bir şeyle yapabilirsin

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Yapabilirsin. Eğer kasa fanların sata bağlantılıysa güç kaynağından sata kablosunu fanlara tak eğer fanların molex bağlantılıysa güç kaynağının molex kısmına tak daha sonra güç kaynağının 24 pinlik kablosunun üst sol kısmından 3 ve 4 üncü deliğini kısa devre yaptır bunu metal herhangi bir şeyle yapabilirsin
çatal kablo vs bunlarla deneyebilirsin

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Eren
Yapabilirsin

Burhab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Burhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kabloları nasıl birleştircem yok göremiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl yapcamm

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Eyupcan
Kabloları nasıl birleştircem yok göremiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl yapcamm
kanka ben eski bir güç kaynağı kullanmıştım bi kaç kablosunu giriş kısmından kestım bakır uçları gerekli yere değicek şekilde yapmıştım araştır yaparsın

Top Bottom