Psu kablosu fark eder mi

Katsu

80+
Reaksiyon skoru
60
Arkadaşlar yeni bir sistem topladım. Sistem bugün elime ulaştı fakat psu kablosunu yanında göndermemiş aldığım firma.....
Evde bulduğum farklı bir kabloyla denedim ekran kartı fanlarını çalıştırıp duruyor sürekli aynı anda ışığı da git gel yapıyor. Bilgisayardan görüntü alamıyorum. Ekran kartını çıkartıp denediğimde sonuç değişmiyor. Ayrıca bios pini mi pili mi ne o arkadaşı çıkarıp taktım yine hiç bir şey yok ramleri kontrol ettim işlemci soğutucusunu kontrol ettim ama yok sonuç değişmiyor.

Arkadaşlar yeni bir sistem topladım. Sistem bugün elime ulaştı fakat PSU kablosunu yanında göndermemiş aldığım firma.....
Evde bulduğum farklı bir kabloyla denedim ekran kartı fanlarını çalıştırıp duruyor sürekli aynı anda ışığı da git gel yapıyor. Bilgisayardan görüntü alamıyorum. Ekran kartını çıkartıp denediğimde sonuç değişmiyor. Ayrıca bios pini mi pili mi ne o arkadaşı çıkarıp taktım yine hiç bir şey yok ramleri kontrol ettim işlemci soğutucusunu kontrol ettim ama yok sonuç değişmiyor.
Benim anlamadığım psunun kablolar zaten içinde nasıl sana kablosuz yolluyorlar

Bildiğim kadarı ile o kablo uluslarası bir kablo çok çok rahat bulursun. Umarım prize takılan kablodan bahsediyorsun
Evet o kablo tam olarak bulunmasının kolay olduğunu düşünüyorum fakat psu 600w kabloların ilettiği değerler değişir mi bunu bilmiyorum.

Geri