kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
Hocam çalışır değilmi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim hocam inşallah çalışır değilmi ?
Çalışır.
Hocam çalışır değilmi?
hahahah valla hayatımda almadıgım kızgınları aldım..la teke tek gelin. o kirmizilar ne öyle. masallah cok gururlandim. hayirli olsun![]()
kral bana göre calismaz. yani calismaz derken. orda pin contact eksiklik var. anakart full pin contact var.Hocam çalışır değilmi?
kral bana göre calismaz. yani calismaz derken. orda pin contact eksiklik var. anakart full pin contact var.
simdi bi bakmak gerek o dedin pin conctact ne ise yariyor diye.
20. Pin hocam o -5vkral bana göre calismaz. yani calismaz derken. orda pin contact eksiklik var. anakart full pin contact var.
Sen nasıl elektrik ve elektronik mühendissin?kral bana göre calismaz. yani calismaz derken. orda pin contact eksiklik var. anakart full pin contact var.
la herseyi bilmek zorunda degiliz ya. sen herseyi biliyon mu ?Sen nasıl elektrik ve elektronik mühendissin?
ne bilim arkadas. bagzi arkadaslar var sanki bilmem neyin olayinda ögrenmis gelmisler. diploma yok daha iki iki ne eder bildigleri yok. nokta carpiyi bile cakmiyorlar. gelmis burda sorguya cekiyor. tam filim yani.Sakin ol reis
yani normalmis, bilmis saygi deger arkadaslarin anlatina göre. bizde yeni birsey ögrendik . ögrenmekte fayda var.Yani ne demek bu?
ne bilim arkadas. bagzi arkadaslar var sanki bilmem neyin olayinda ögrenmis gelmisler. diploma yok daha iki iki ne eder bildigleri yok. nokta carpiyi bile cakmiyorlar. gelmis burda sorguya cekiyor. tam filim yani.
benim icin hava hos. nasil olsa yeni birsey ögrenmis olduk.
arkadasin cok eksikleri var , umarim düzelir