Giray Kaya
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 501
psumda 10 tane dahili depolama sata girişi var neden 10 dan fazlada olabilir
Huh?psumda 10 tane dahili depolama sata girişi var neden 10 dan fazlada olabilir
psuda hdd ye güç vermek şçşn bir kablo çıkıyor ya o kablonun adını bilmiyorum benim psumda neden çok oDostum o nasıl bir yazım yanlışıdır. SATA girişi veya kablosu PSU'da olmaz. Anakart ve depolamada olur. SATA kablosu anakarttan çıkar. Sorununu düzgün bir Türkçe ile tekrar yazar mısın?
için*psuda HDD ye güç vermek şçşn bir kablo çıkıyor ya o kablonun adını bilmiyorum benim psumda neden çok o
E normal çoksa. Hatta daha iyipsuda HDD ye güç vermek şçşn bir kablo çıkıyor ya o kablonun adını bilmiyorum benim psumda neden çok o
ama kablo kalabalığı değil mi ben sevmedim neyse sıkıntı yok peki pata ve fdd kablosu ne oluyorE normal çoksa. Daha iyi hem![]()
Pata biraz daha eskiama kablo kalabalığı değil mi ben sevmedim neyse sıkıntı yok peki pata ve fdd kablosu ne oluyor
Olabilir dostum. Rahatsız oluyorsan modüler PSU alacaksın. Kullanmadığın kabloları takmayacaksın. Onlarda pahalı.psuda HDD ye güç vermek şçşn bir kablo çıkıyor ya o kablonun adını bilmiyorum benim psumda neden çok o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
için*