HDD işi bozar, az GB'lı bile olsa o paraya SSD al yani, çok fazla fark var arada..Peki sata hdd ile olsa
Hocam konusu açılmışken bende sata almayı düşünüyorum M2 tek yetmiyor gibi. Samsung dışında hangi markalar sağlam Kioxa, WD felan?. M2 5saniye normal ssd 6 ise sata hdd 25-30 saniye
Sandisk epey eski marka ama sağlam mı bilemiyorumHDD işi bozar, az GB'lı bile olsa o paraya SSD al yani, çok fazla fark var arada..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam konusu açılmışken bende sata almayı düşünüyorum M2 tek yetmiyor gibi. Samsung dışında hangi markalar sağlam Kioxa, WD felan?
sata ssd oyun yüklemelerinde sana sorun oluşturmaz
fakat neden yine vatan sevdası anlayamadım
vatanda bulunan 2tb sata ssd fiyatları buyur kendin bak bu fiyata hala vatan diyorsan biz öneride bulunmayalım istediğini seç
Alıntıyı görüntüle
bu diyeceğim bir tek vatan için değil ama vatan bu konuda başa çekiyorYa hazır sistem aldım vatandaki puşt öyle ikna edici konuşuyoduki anakartı öbüründen seçmek aklımın ucundan geçmedi, ama sistem henüz elime geçmedi anakartı değiştirme şansım varsa deniycem şansımı
Bu son oldu.bu diyeceğim bir tek vatan için değil ama vatan bu konuda başa çekiyor
çok bilginiz yoksa mağazaya pc toplamaya gitmeyin
nerde ellerinde çakan mallar var onu itelemeye çalışıyorlar
bu forumlar 1050 ti rx570 den daha güçlüdür diye 1050 ti itelemeye çalışan vatanpc postları ile geçti
Bu iki marka da iyidir. Ek olarak crucial düşünebilirsin. Bazı adı hiç duyulmamış markalar var onlarda dikkatli olmanı öneririm.HDD işi bozar, az GB'lı bile olsa o paraya SSD al yani, çok fazla fark var arada..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam konusu açılmışken bende sata almayı düşünüyorum M2 tek yetmiyor gibi. Samsung dışında hangi markalar sağlam Kioxa, WD felan?
önermem hocam oyun amaçlı kullanılacak ise ssd veya sata ssd öneririmPeki sata hdd ile olsa