Arkadaşlar şuan kullandığım PSU 600w frisby daha kasayı alalı 3 ay falan oldu ama frisby PSU ile ilgili pek iyi şeyler duymadım o yüzden değiştirmek istiyorum bununla ilgili bana önerebileceğiniz PSU varsa yazar mısınız.
sapphire rx570--intel core i5 9400f---gigabyte h310m h2.0 anakart --- hyperx 8gb--- psu larda fiyatlar nasıl pek bilmiyyorum daha pek arştırma yapmadım direkt foruma yazdım... yani 600tl kadar verebilirm ama daha uyguna aklınızda olan bir şey varsa duymak isterim.Bütçe ve sistem nedir ?
Zalman zm650 gvii gigamax o sisteme çok fazla ama ilerde 2070s li bir sistem yaparsan bile kullanabilirsin ama istersen zalman zm550 gvii gigamax var o bile senin sistemine fazla ama ondada kullanabilirsin ve upgrade edebilirsin ve kaliteli psu lar ikisinden birisini seçebilirsin eğer dersen ben bu sistemi upgrade edeceğim veya ilerde yeni güçlü bir sistem alacağım dersen 650w olanı öneririm yok yeni sistem değilde bu sistemi upgrade ederim dersen 550w modelini öneririmsapphire rx570--intel core i5 9400f---gigabyte h310m h2.0 anakart --- hyperx 8gb--- psu larda fiyatlar nasıl pek bilmiyyorum daha pek arştırma yapmadım direkt foruma yazdım... yani 600tl kadar verebilirm ama daha uyguna aklınızda olan bir şey varsa duymak isterim.
ZM650 650w psu sunu öneririmsapphire rx570--intel core i5 9400f---gigabyte h310m h2.0 anakart --- hyperx 8gb--- psu larda fiyatlar nasıl pek bilmiyyorum daha pek arştırma yapmadım direkt foruma yazdım... yani 600tl kadar verebilirm ama daha uyguna aklınızda olan bir şey varsa duymak isterim.