Yine mi lna sen? Adam ailesi sistem almıyor diye sistemini patlatmaya çalışıyor.Sistemin çöp olma ihtimali var mı ?
Yine mi lna sen? Adam ailesi sistem almıyor diye sistemini patlatmaya çalışıyor.Sistemin çöp olma ihtimali var mı ?
Yine mi lna sen? Adam ailesi sistem almıyor diye sistemini patlatmaya çalışıyor.
@Erik Maverick abicim erik seviyorsun galibaEverest psu buarada benim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok valla beni etkiler mi diye merak ettim siz siz olun (!) işaretini koymayı unutmayın bakın ben koymayı unutum nler oldu
Ne komik bir şeysin sen ya..@Erik Maverick abicim erik seviyorsun galiba
HAFHASDJASGJFAGWDSFARFADFAFAS müge anlıdaki kadın varya aynı o %50 körlük geçirdim kalp sıkışmam var %20 işitme engelliyim diyenYine mi lna sen? Adam ailesi sistem almıyor diye sistemini patlatmaya çalışıyor.
abi o mesajda (!) işareti eklemeyi unuttum ve olaylar böle gelişti.HAFHASDJASGJFAGWDSFARFADFAFAS müge anlıdaki kadın varya aynı o %50 körlük geçirdim kalp sıkışmam var %20 işitme engelliyim diyen
reis bu 6.sınıfa gidiyor konularında gördüm test kitabı önerisi istyorduYine mi lna sen? Adam ailesi sistem almıyor diye sistemini patlatmaya çalışıyor.
reis türm formu elinle oynattın körüm ailem dışarı çıkmama izin vermiyor pc m yok telim yok diyeabi o mesajda (!) işareti eklemeyi unuttum ve olaylar böle gelişti.
bide özel koruma tutmuşlardı sen dışarı çıkma diyereis bu 6.sınıfa gidiyor konularında gördüm test kitabı önerisi istyordu
reis türm formu elinle oynattın körüm ailem dışarı çıkmama izin vermiyor pc m yok telim yok diye
senin hikayene inanan hulka tapar awabi o mesajda (!) işareti eklemeyi unuttum ve olaylar böle gelişti.
böyle bir şey yemin ederim demedim şakamı bu ?reis bu 6.sınıfa gidiyor konularında gördüm test kitabı önerisi istyordu
reis türm formu elinle oynattın körüm ailem dışarı çıkmama izin vermiyor pc m yok telim yok diye
bide özel koruma tutmuşlardı sen dışarı çıkma diye
böyle bir şey yemin ederim demedim şakamı bu ?
sıvamaya başladın daha konuşma lütfenböyle bir şey yemin ederim demedim şakamı bu ?
Sana bir şey olmaz kendinize yeni fobiler bulmayın bir ses çıkar ve muhtemelen sigorta atar.Bir psu patlaması olursa ve ben o anda PC nin başonda olursam elektirip akımı klavye ve mouse kablosunundan bana gelir mi