bu psu patlarmı bilmem ama benimki patladı eski bilgisayarımda bi yanık kokusu geldi 3sn sonra patladı ama dışarıya doğru patladı sonra psu yandı değiştirdik o araArkadaşlar ben sistem toplayacam işlemci r5 2600 ekran kartı gigabayt rx580 8gb ama kasada şüphelerim var psu patlıyor diye forumlar da yazıyor sizinde görüşlerinizi almak istiyorum.
Geçmiş olsun şimdi vericem para korkuyom elimde eski bi kasa var olmadı bi psu alır o kasaya takarım ama o kasada da tek fanlı ısınır mı acababu psu patlarmı bilmem ama benimki patladı eski bilgisayarımda bi yanık kokusu geldi 3sn sonra patladı ama dışarıya doğru patladı sonra psu yandı değiştirdik o ara
istiyosan bütçe söyle biz önerelim powerboost markasındaGeçmiş olsun şimdi vericem para korkuyom elimde eski bi kasa var olmadı bi psu alır o kasaya takarım ama o kasada da tek fanlı ısınır mı acaba
2 yıl once gamepower 80plus 600w psu aldim hayla sıkıntısı yokHocam Gamepower, Gameboost, Rampage, Frisby gibi markaların PSU'larından uzak durun. Çok üzülen var, uzun vadede sıkıntı çıkarma ihtimali yüksek.
Kasayı 2 el alacam daha kutusu açılmamış(350 tl)istiyosan bütçe söyle biz önerelim powerboost markasında
pch venom yapılmıştı onun video sunu izle belki birkaç dakkada olsa bir fikir sahibi olursun
Hocam herkeste bozulacak diye bir şey yok fakat şuna emin olabilirsiniz 2 yıl kullanım sonucu PSU'nuzun sağlığı baya düşmüştür. Adamlar babalarının hayrına ucuz yapmıyorlar. +80 sertifikası bile belli değil Gamepower'ın.2 yıl once gamepower 80plus 600w psu aldim hayla sıkıntısı yok
haklısınız hocamHocam herkeste bozulacak diye bir şey yok fakat şuna emin olabilirsiniz 2 yıl kullanım sonucu PSU'nuzun sağlığı baya düşmüştür. Adamlar babalarının hayrına ucuz yapmıyorlar. +80 sertifikası bile belli değil Gamepower'ın.