Hocam bide bende zoko melody mesh kasa var oldum olasi akvaryum kasa istemisimdi yine zokonun bir akvaryum kasasini buldum akvaryum onerilmiyor ama cok aman aman sicaklik farki olurmu gercekten hevesim var ama pisman olmim yoksa mesh beyaz bir kasa bakicam
Mesh kasa kadar iyi olmaz. Ama sıvı soğutma kullanıyorsanız GPU idare eder.Hocam bide bende zoko melody mesh kasa var oldum olasi akvaryum kasa istemisimdi yine zokonun bir akvaryum kasasini buldum akvaryum onerilmiyor ama cok aman aman sicaklik farki olurmu gercekten hevesim var ama pisman olmim yoksa mesh beyaz bir kasa bakicam
Ekran kartim rog model islemcide cok isinicagini dusummuyorum bakalim oneriniz icin sagolunMesh kasa kadar iyi olmaz. Ama sıvı soğutma kullanıyorsanız GPU idare eder.
Tesekkurlerhttps://www.sinerji.gen.tr/deepcool...-kaynagi-p-53585?utm_campaign=akakce&v=1.42.6 DeepCool PN850M kulanıyorum taş gibi psu
Bu marka iyi midir? hocam psu arıyorum bende bunumu alsam 1300w modelini yoksa Enermax mı alsam
Fiyatına göre çok iyi. 1300w PSU herhangi bir sisteme gereksiz olur.Bu marka iyi midir? hocam psu arıyorum bende bunumu alsam 1300w modelini yoksa Enermax mı alsam
İleriye dönük olsun diye 1300w almak istiyorum açıkçası peki bu markayı mı alayım yoksa Enermax mıFiyatına göre çok iyi. 1300w PSU herhangi bir sisteme gereksiz olur.
D.F.X modelinden bahsediyorsan ikisi de üzmez.İleriye dönük olsun diye 1300w almak istiyorum açıkçası peki bu markayı mı alayım yoksa Enermax mı