Neler Yeni

Çözüldü✓ PSU SEÇİMİ YAPMAM LAZIM

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Kutlu
Merhabalar sistemimde 4060ti 16gb vram r5 7600x 32gb ram. 2x 1tb m2 ssd kullanacağım
bu sebeple psu seçimi yaparken kararsız kaldım bilgili olan biri varsa yardımcı olabilir mi mesela 550W bir psu yeter mi?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bütçe nedir

ZAFER06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ZAFER
tuf gaming 750w al ileride ekran kartı değiştirirsende seni idare eder. psu alırken kaliteli bir marka al ve ucuza kaçma kardeşim.

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Kutlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5k ya 850w alırsın dostum ?
Min kaç wattlık psu almam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

tuf gaming 750w al ileride ekran kartı değiştirirsende seni idare eder. psu alırken kaliteli bir marka al ve ucuza kaçma kardeşim.
Reis araştiriyorum tanıdık bilen biline sordum 550w yeter diyor ama emin olamadım az geldi çünkü 550w bu pc için bana göre. bu yüzden açmak durumunda kaldım konuyu.

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Kutlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O paralara modüler bile alabilirsin ama markalı bir şey al benim tavsiyem 750w asus markası olacaktır yinede sana kalmış
İlerde sorun yaşatmasını istemiyorum bu yüzden kaliteli olursa dediğiniz gibi iyi olur. Zaten bütçeyi bu yüzden artırdım

ZAFER06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ZAFER
İlerde sorun yaşatmasını istemiyorum bu yüzden kaliteli olursa dediğiniz gibi iyi olur. Zaten bütçeyi bu yüzden artırdım
benim başıma psu ile ilgili bir sorun geldiği için kaliteli bir marka al dedim o yüzden benim sistemimde
asus tuf 3060ti
5700x işlemi
corsair 8x16 ram rgb
corsair 240 h100 rgb sıvı soğutma
asus tuf gamig 550 plus anakart
kasa cooler master td500 kasa 650w
bende pc kendim topladım sıfır bütün parçalar 1 sene oldu sürekli pc çalişiyor ekran gidiyordu ekran kartını garantiye gönderdim termal macunu yenilediler vs gönderdiler geldikten 1 hafta sonra yine aynı sorun oldu birde psu değiştirmek istedim asus tuf 750w aldım ve sorunum aldığım günden beri görmedim. oyun oyunuyorsun bir anda ekran gidiyor ne kadar can sıkıcı olduğunu anlatamam o yüzden psu gerçekten çok önemli cooler master td500 kasasın psu su ban bunları yaşattı bende garantiye gönderdim bakalım sonucu bekliyorum

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Kutlu
benim başıma psu ile ilgili bir sorun geldiği için kaliteli bir marka al dedim o yüzden benim sistemimde
asus tuf 3060ti
5700x işlemi
corsair 8x16 ram rgb
corsair 240 h100 rgb sıvı soğutma
asus tuf gamig 550 plus anakart
kasa cooler master td500 kasa 650w
bende pc kendim topladım sıfır bütün parçalar 1 sene oldu sürekli pc çalişiyor ekran gidiyordu ekran kartını garantiye gönderdim termal macunu yenilediler vs gönderdiler geldikten 1 hafta sonra yine aynı sorun oldu birde psu değiştirmek istedim asus tuf 750w aldım ve sorunum aldığım günden beri görmedim. oyun oyunuyorsun bir anda ekran gidiyor ne kadar can sıkıcı olduğunu anlatamam o yüzden psu gerçekten çok önemli cooler master td500 kasasın psu su ban bunları yaşattı bende garantiye gönderdim bakalım sonucu bekliyorum
Çok teşekkürler kesinlikle kaliteli ve 750w üstü bir psu alıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,301
Üyeler
164,644
Son üye
tanertolga
Top Bottom