PSU SUZ FANLI KASA ÖNERİSİ BEYAZ SİYAH FARKETMEZ MÜMKÜNSE AKVARYUM TARZI

emir k

80+
Reaksiyon skoru
27
Bütçe
4000
Beyaz siyah farketmez fanlı kasa önerisinde bulunabilirmisiniz ftograf örnektir

Ekler

• Screenshot_20251110_205117_TikTok.webp
    Screenshot_20251110_205117_TikTok.webp
    85.8 KB · Hit: 21
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu yan tarafındaki boşluk desteklerse 90mm güçsüz bir iki fan alıcaksın onlar da içeri hava alıcak sonra öndeki 120lik fanlar güçlüce içeri iticek o havayı ohh mis. Efsane soğutması olur.

Basınçlı hava daha iyi soğutur bu sana dediğim de basınçlı/tazikli hava gibi bişey olur. Yani yandan içeri alına havayı öndeki fanlar içeri ittiriyor

Son düzenleme:

Şu yan tarafındaki boşluk desteklerse 90mm güçsüz bir iki fan alıcaksın onlar da içeri hava alıcak sonra öndeki 120lik fanlar güçlüce içeri iticek o havayı ohh mis. Efsane soğutması olur.

Basınçlı hava daha iyi soğutur bu sana dediğim de basınçlı/tazikli hava gibi bişey olur. Yani yandan içeri alına havayı öndeki fanlar içeri ittiriyor
Başka bir öneriniz varmi hocam

Beyaz siyah farketmez fanlı kasa önerisinde bulunabilirmisiniz ftograf örnektir
Fotoğraftaki akvaryum MSI akvaryum kasalardan olabilir ama ben Lian Li kasa öneririm, Vision Compact O11, fiyat 6k (gerçi stok kalmamış gibi, bu yüzden 15k şu an) 4k fiyata fln ancak trendyol grand line kasa fln çıkar

Premium marka gibi malzeme kalitesi veya kurulum yaparken sağlanan kolaylıkları göremezsiniz ancak kasa büyük olunca bir önemi yok diye düşünüyorum. Akvaryum kasada camların birleştiği kısmı düzgün yaptılarsa idare eder diye düşünüyorum zaten amaç görsellik sıcaklık hava akışını umursuyorsanız full tower alın.

Sanırım fotodaki kasa şu; https://www.akakce.com/bilgisayar-k...l-p500c-argb-fanli-atx-fiyati,1047178025.html

Premium marka gibi malzeme kalitesi veya kurulum yaparken sağlanan kolaylıkları göremezsiniz ancak kasa büyük olunca bir önemi yok diye düşünüyorum. Akvaryum kasada camların birleştiği kısmı düzgün yaptılarsa idare eder diye düşünüyorum zaten amaç görsellik sıcaklık hava akışını umursuyorsanız full tower alın.

Sanırım fotodaki kasa şu; https://www.akakce.com/bilgisayar-k...l-p500c-argb-fanli-atx-fiyati,1047178025.html
Hocam bu kasa nasıldır kullanan varmi acaba

Geri